ΑΜΚ

Noval Property: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στις 29/05 -Εναρξη διαπραγμάτευσης στο ΧΑ στις 05/06

Noval Property: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στις 29/05 -Εναρξη διαπραγμάτευσης στο ΧΑ στις 05/06

Την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου ανακοίνωσε μέσω ενημερωτικού δελτίου η Noval Property. Παράλληλα η εταιρεία γνωστοποίησε και την έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών από τις 05/06.
NEWSROOM /
Attica Bank

Attica Bank: Τι προβλέπει η νέα συμφωνία των μετόχων για την ΑΜΚ

Τη συμφωνία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην Attica Bank με συμμετοχή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ("ΤΧΣ"), της Thrivest και της Παγκρήτιας Τράπεζας γνωστοποίησε και επίσημα σήμερα η Attica Bank.
NEWSROOM /
Εθνική τράπεζα

Εθνική: Σύμβουλος έκδοσης και κύριος ανάδοχος στη δημόσια προσφορά μετοχών της ΔΕΗ

Η Εθνική Τράπεζα ενήργησε ως μοναδικός Σύμβουλος Έκδοσης και Κύριος Ανάδοχος για τη Δημόσια Προσφορά στην Ελλάδα μετοχών της ΔΕΗ Α.Ε., στο πλαίσιο της Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου ύψους € 1,35εκ.
NEWSROOM /
ΔΕΗ: «Σήμα» για υπερκάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

ΔΕΗ: «Σήμα» για υπερκάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

«Σήμα» για σημαντική υπερκάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ, χωρίς έκπτωση στην τιμή διάθεσης σε σχέση με την τρέχουσα χρηματιστηριακή αποτίμηση έδωσε η χθεσινή συμφωνία της επιχείρησης με τη Selath Holdings που θα χρηματοδοτηθεί από επενδυτικά κεφάλαια της CVC Advisers Greece.
NEWSROOM /
Το σήμα της ΔΕΗ

Γενική συνέλευση της ΔΕΗ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ΔΕΔΔΗΕ

Συνεδριάζει σήμερα η γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ για δύο σημαντικές εξελίξεις - ορόσημο στην πορεία της εταιρείας: την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα οδηγήσει σε μείωση του ποσοστού του Δημοσίου αλλά με διατήρηση της καταστατικής μειοψηφίας (34%) και την πώληση του 49% των μετοχών του ΔΕΔΔΗΕ, κινήσεις που αποτελούν τη βάση για την υλοποίηση του νέου επιχειρηματικού σχεδίου.
NEWSROOM /
Τράπεζα Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς: Διευκρινήσεις για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Το πλάνο που έχει σχεδιάσει η Τράπεζα Πειραιώς για την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα με αφορμή σχετικό ερώτημα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
NEWSROOM /