ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία το μοντέλο για ευημερούσα, υπεύθυνη, ανθεκτική οικονομία

 Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία «είναι το νέο ευρωπαϊκό μοντέλο ανάπτυξης για μια ευημερούσα, υπεύθυνη και ανθεκτική οικονομία», τόνισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μιλώντας στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Beyond Growth», στις Βρυξέλλες.
NEWSROOM /
πρασινη ανάπτυξη

Στρογγυλή Τράπεζα Κορυφής της Ασίας 2022 για την πράσινη ανάπτυξη χαμηλών εκπομπών άνθρακα

Στις 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο διαδίκτυο, η Στρογγυλή Τράπεζα Κορυφής της Ασίας 2022 για την πράσινη ανάπτυξη με χαμηλές εκπομπές άνθρακα, η οποία φιλοξενήθηκε από την China Smart Energy Industry Alliance.
NEWSROOM /
Σταϊκούρας ομιλία

Σταϊκούρας: Επτά δράσεις για την αποτελεσματική πράσινη μετάβαση της οικονομίας

«Η Ελλάδα διαθέτει αδιαμφισβήτητα τη δυνατότητα να αναδειχθεί μέσα από τη νέα δυναμική που διαμορφώνεται στον διεθνή επιχειρηματικό και επενδυτικό χάρτη», ανέφερε, μεταξύ των άλλων, ο υπουργός Οικονομίας Χρήστος Σταϊκούρας.
NEWSROOM /
Shell

Shell: Το πετρέλαιο θα πληρώσει για την πράσινη μετάβαση

Ο επικεφαλής της κολοσσιαίας πετρελαϊκής εταιρείας, Shell, επέμεινε ότι η εταιρεία του θα ολοκληρώσει την πράσινη μετάβαση έως το 2050, ωστόσο διευκρίνισε ότι για να γίνει αυτό απαιτούνται τα έσοδα από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Η Κίνα ανακοίνωσε μέτρα για βιομηχανικές αναβαθμίσεις και για την πράσινη ανάπτυξη το 2021

Η Κίνα ανακοίνωσε μέτρα για βιομηχανικές αναβαθμίσεις και για την πράσινη ανάπτυξη το 2021

Το Πεκίνο ανακοίνωσε χθες, μία σειρά μέτρων για βιομηχανικές αναβαθμίσεις, αλλά και για την πράσινη ανάπτυξη για το 2021, σύμφωνα με το υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορικής.
NEWSROOM /