ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

Χαρτονομίσματα του Ευρώ

Υπ. Εργασίας: Πληρωμές σε εργαζόμενους πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών επιχειρήσεων, των οποίων οι συμβάσεις έχουν τεθεί σε αναστολή

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης προχωρά σταδιακά στην καταβολή αποζημιώσεων ειδικού σκοπού σε εργαζόμενους επιχειρήσεων, οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες των προηγούμενων μηνών. 
NEWSROOM /
Πληρωμή από ΑΤΜ

Σήμερα η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους καλλιτέχνες

Σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα πληρωθούν από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων 17,7 εκατ. ευρώ για συνολικά 33.547 πληρωμές δικαιούχων που αφορούν την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού.
NEWSROOM /
Πληρωμή από ΑΤΜ

Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Καταβάλλονται σήμερα 2,8 εκατ. ευρώ

Σήμερα πραγματοποιείται η καταβολή ποσού 2,8 εκατ. ευρώ σε 6.819 δικαιούχους για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για αναστολές συμβάσεων εργασίας κατά το μήνα Σεπτέμβριο και για υπόλοιπα πληρωμών προηγούμενων μηνών.
NEWSROOM /
Υπουργείο Εργασίας

Αναστολές Μαΐου: Από σήμερα οι δηλώσεις για τους εργαζόμενους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

Από σήμερα Πέμπτη δίνεται η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας εργαζομένων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και οι οποίοι υπάγονται στην σχετική ΚΥΑ, για τον μήνα Μάιο 2021.
NEWSROOM /