ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η σημαία της Κίνας

Κίνα: Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την οικονομία δεν είναι εξωτερικός, αλλά εσωτερικός

Η Κινεζική οικονομία απειλείται από τους δασμούς που επιβάλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση, όμως αυτή δεν είναι η πιο άμεση απειλή. Αντιθέτως, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου φαίνεται να είναι η μειωμένη εσωτερική ζήτηση.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Ο Ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ και ο υποψήφιος αντιπρόεδρός του, Τζέι Ντι Βανς / Φωτογραφία: AP Photo / Evan Vucci

Η «καταστροφική» για την Ευρώπη επιλογή αντιπροέδρου του Ντόναλντ Τραμπ

Οι περισσότεροι αξιωματούχοι στην Ευρώπη βρίσκονται εδώ και καιρό σε κατάσταση πανικού με την προοπτική μίας δεύτερης θητείας για τον Ντόναλντ Τραμπ ανησυχώντας ότι οι ΗΠΑ θα διακόψουν τη βοήθεια στην Ουκρανία σε περίπτωση εκλογής του τον επόμενο Νοέμβριο.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Στιγμές μετά τον πυροβολισμό

Πέντε αναπάντητα ερωτήματα για την απόπειρα κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Περισσότερες από 48 ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, οι δημοσιογράφοι του BBC καταγράφουν πέντε ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του εκ νέου υποψήφιου Προέδρου.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Όχημα της BYD

Κολοσσιαία επένδυση στην Τουρκία ανακοίνωσε η Κινεζική αντίπαλη της Tesla

Η μεγαλύτερη κατασκευάστρια ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Κίνας, BYD, έκανε μία συμφωνία ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για την κατασκευή εργοστασίου στην Τουρκία, στο πλαίσιο της επέκτασής της στο εξωτερικό.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Airbnb

Tο τεράστιο σκάνδαλο πίσω από τις κρυφές κάμερες σε σπίτια που νοικιάζονται μέσω Airbnb

Μία πολύ ενδιαφέρουσα δικαστική υπόθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες φέρνει στο φως μία μάλλον ανησυχητική πραγματικότητα για τους πελάτες σπιτιών που νοικιάζονται μέσω της πλατφόρμας, Airbnb.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Tubi

Το Fox λανσάρει δωρεάν στη Βρετανία ανταγωνιστική πλατφόρμα του Netflix

Η Fox Corporation του μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρούμπερτ Μέρντοχ, ετοιμάζεται να κάνει την είσοδό της στην εξαιρετικά ανταγωνιστική βρετανική αγορά των δωρεάν πλατφορμών streaming, που υποστηρίζονται οικονομικά από διαφημίσεις.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Το σήμα της Apple

Πώς η Microsoft και η Nvidia ποντάρισαν και κέρδισαν κατά της Apple

Τον περασμένο μήνα, ο γίγαντας των ημιαγωγών τεχνητής νοημοσύνης, Nvidia, έγινε για λίγο η πολυτιμότερη εταιρεία του πλανήτη, ξεπερνώντας τη Microsoft, η οποία είχε προηγουμένως ξεπεράσει την Apple.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν

Αμερικανικές εκλογές: Είναι δυνατόν να αντικατασταθεί ο Μπάιντεν; Και από ποιον;

Ο Τζο Μπάιντεν κέρδισε – και μάλιστα με συντριπτική πλειοψηφία – τις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στις αρχές της χρονιάς ώστε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος για την Προεδρία στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον επόμενο Νοέμβριο.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /