ΑΥΣΤΡΙΑ

Το Γκρατς της Αυστρίας

Οι καλύτερες πόλεις για ήσυχη διαβίωση - H θέση της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Η νέα έρευνα της Compare the Market AU εξετάζει τις καλύτερες πόλεις για να μετακομίσετε για ήσυχη διαβίωση με βάση οκτώ παράγοντες, όπως ο πληθυσμός, η κυκλοφοριακή συμφόρηση και η βαθμολογία ειρήνης.
NEWSROOM /
Η Βιέννη σε περίοδο lockdown

Σε χρεοκοπία η Signa, από τις μεγαλύτερες εταιρίες ακινήτων στην Ευρώπη

H εταιρία διαχείρισης ακινήτων Signa Holding κήρυξε σήμερα πτώχευση και ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στο Εμπορικό Δικαστήριο της Βιέννης, προκειμένου να τεθεί σε διαδικασία αναδιάρθρωσης υπό αυτοδιαχείριση.
NEWSROOM /
 «Ύμνοι» από αυστριακά ΜΜΕ για την Νάξο

«Ύμνοι» από αυστριακά ΜΜΕ για την Νάξο

Σε πρωταγωνιστή του καλοκαιριού αναδεικνύεται η Νάξος σύμφωνα με μεγάλα Αυστριακά ΜΜΕ μετά τον εορτασμό των 30 χρόνων σύνδεσης του προορισμού με την Αυστριακή αγορά και τις επετειακές δράσεις που στήριξαν ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας.
NEWSROOM /
Το Μοναστηράκι γεμάτο τουρίστες και πολίτες από ψηλά

Πρώτη επιλογή η Ελλάδα για τους Αυστριακούς ταξιδιώτες, σύμφωνα με την TUI

 Τις εξαιρετικές επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού και το αυξημένο ενδιαφέρον των ταξιδιωτών και τουριστών από το εξωτερικό να επισκεφθούν τη χώρα μας, υπογραμμίζει ο Τύπος της Αυστρίας.
NEWSROOM /
Ο Κώστας Σκρέκας στην ανακοίνωση των μέτρων

Σκρέκας: Πρόταση για ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Αυστρίας - Γερμανίας

Πρόταση προς την Αυστρία και τη Γερμανία για την κατασκευή απευθείας ηλεκτρικής διασύνδεσης με τη χώρα μας, αρχικής δυναμικότητας 3 γιγαβάτ έχει καταθέσει η κυβέρνηση, ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας μιλώντας σήμερα στο συνέδριο Renewable & Storage Forum.
NEWSROOM /
Η Βιέννη από ψηλά

Αυστρία: Μέτρα 1,7 δισ. για να αντέξουν τα νοικοκυριά τις αυξήσεις στην ενέργεια

Οι τιμές ενέργειας αυξάνονται στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας, αν και η χώρα στηρίζεται σε ποσοστό άνω του 60% στην υδροηλεκτρική ενέργεια και μόνον σε ένα 14% στο φυσικό αέριο
NEWSROOM /