ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Taylor Swift

Το «φαινόμενο» Taylor Swift επηρεάζει τον πληθωρισμό στην Βρετανία

Οι υπεύθυνοι για τη διαμόρφωση των επιτοκίων της Τράπεζας της Αγγλίας μπορεί να έχουν μπροστά τους ένα νέο «αίνιγμα» καθώς αναζητούν ενδείξεις ότι ο πληθωρισμός των υπηρεσιών έχει ψυχθεί αρκετά ώστε να ανοίξει η πόρτα για μειώσεις των επιτοκίων -πώς να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο Taylor Swift.
NEWSROOM /
Έλον Μασκ

Κομισιόν: Το Χ «εξαπατά» τους χρήστες του και παραβιάζει τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα «μπλε τικ»

Το κοινωνικό δίκτυο Χ (πρώην Twitter) «εξαπατά» τους χρήστες του και παραβιάζει τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τα «μπλε τικ» (blue checkmarks) που υποτίθεται ότι πιστοποιούν τις αξιόπιστες πηγές πληροφοριών, εκτιμά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με γνωμοδότηση που ανοίγει τον δρόμο στην επιβολή βαριών προστίμων.
NEWSROOM /
Χρηματιστήριο Αθηνών

Χρηματιστήριο Αθηνών: Στις 1.445,58 μονάδες ο Γενικός Δείκτης, με οριακή πτώση 0,02%

Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιούνται οι συναλλαγές στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να κινείται με οριακές διακυμάνσεις, εν μέσω ήπιας ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.
NEWSROOM /
Σύρος / Shutterstock

Τα... ρετιρέ και οι ευκαιρίες στην αγορά εξοχικής κατοικίας

Το “σπίτι στο χωριό” και αργότερα το “εξοχικό”, ήταν πριν από μερικά χρόνια συνυφασμένα με την ελληνική πραγματικότητα, όπου συν τοις άλλοις το ποσοστό ιδιοκατοίκησης άγγιζε το 80%. Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η οικονομική κρίση, που “βύθισε” το διαθέσιμο εισόδημα και έστειλε στο “κόκκινο” χιλιάδες νοικοκυριά κι εν συνεχεία η πληθωριστική κρίση, που επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητες, έστειλαν στη σφαίρα σχεδόν του ονειρικού την απόκτηση εξοχικής κατοικίας, ειδικά στα νησιά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ /
Η Νίκη Κεραμέως στη Βουλή

Κεραμέως: Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας απάντησε στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως.
NEWSROOM /