ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χρηματιστήριο / Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείνει η «μαύρη τρύπα» της κρίσης- Επιστροφή... στο 2011 με εντυπωσιακές αποδόσεις

Ένας επώδυνος χρηματιστηριακός κύκλος 13 και πλέον ετών φαίνεται να ολοκληρώνεται για τη χρηματιστηριακή αγορά, η οποία επιστρέφει στο 2011, κλείνοντας την «μαύρη» περίοδο της κρίσης. Η αποτίμηση της αγοράς αγγίζει πλέον τα 100 δισ. ευρώ, έναντι των 50-55 δισ. ευρώ που κυμαινόταν το 2011.
NEWSROOM /
Μητσοτάκης Forbes

Μητσοτάκης: Δεν θα σταματήσουμε να συζητάμε με τους αγρότες, πολύ σύντομα θα επισκεφθώ πάλι τη Θεσσαλία

Στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου ο πρωθυπουργικός Κυριάκος Μητσοτάκης συγχαίρει τους αγρότες για τον συντεταγμένο τρόπο με τον οποίο διαδήλωσαν.
NEWSROOM /
Φωτογραφία: Shutterstock

Νέες μειωμένες τιμές φέρνουν τα μέτρα κατά της ακρίβειας

Σημειώνεται ότι λίγες μέρες πριν την εφαρμογή των μέτρων κατά της ακρίβειας, τα οποία ξεκινούν την 1η Μαρτίου, το υπουργείο Ανάπτυξης προχώρησε σε νέα παρέμβαση για το «μπλοκάρισμα» των ανατιμήσεων.
NEWSROOM /
Νέα αύξηση του κατώτατου μισθού από 1η Απριλίου- Πού θα φτάσει, τι προτείνουν οι φορείς

Νέα αύξηση του κατώτατου μισθού από 1η Απριλίου- Πού θα φτάσει, τι προτείνουν οι φορείς

Σε εξέλιξη είναι οι διαβουλεύσεις για τον προσδιορισμό της νέας αύξησης του κατώτατου μισθού, ο οποίος θα ισχύσει από την 1η Απριλίου 2024.Η διαδικασία ξεκίνησε στις 5 Φεβρουαρίου, με την αποστολή της έγγραφης πρόσκλησης από την Επιτροπή Συντονισμού της διαβούλευσης και πρόκειται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 22 Μαρτίου.
NEWSROOM /
Η Κριστίν Λαγκάρντ και ο Κωστής Χατζηδάκης

Χατζηδάκης από Γάνδη: Να υιοθετήσουμε το δόγμα Ντράγκι - Ότι χρειαστεί για να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής ιικονομίας

«Πρέπει να υιοθετήσουμε το δόγμα Ντράγκι και να κάνουμε ότι χρειαστεί για να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας». Αυτό τόνισε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος συμμετείχε χθες και σήμερα, στις συνεδριάσεις του άτυπου Eurogroup και Ecofin στη Γάνδη.
NEWSROOM /
ΕΦΚΑ ταμπέλα κτίριο

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ την εβδομάδα 26 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου

Κατά την περίοδο 26 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου, θα καταβληθούν 2.339.829.597 ευρώ σε 4.194.373 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).
NEWSROOM /