ΕΚΠΑ

Εργασία σε Laptop

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για τη νέα πιλοτική δράση επαγγελματικής κατάρτισης με χρήση AI

Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων, θα ακολουθήσει η αξιολόγησή τους και στη συνέχεια θα αποσταλεί από τη ΔΥΠΑ ενημερωτικό email στους ωφελούμενους.
NEWSROOM /
self test για τον κορωνοϊο

Έρευνα: Και οι νέοι άνδρες διατρέχουν κίνδυνο να προσβληθούν από COVID-19

Μια μελέτη από τον Καναδά, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο έγκριτο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Annals of Internal Medicine, υπογραμμίζει ότι νέοι άνδρες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό.
NEWSROOM /
Κορωνοϊός μετάλλαξη δέλτα

ΕΚΠΑ: Νέα μοριακή μεθοδολογία αξιόπιστης ανίχνευσης και ανάλυσης μεταλλάξεων σε λύματα

Η έρευνα, κατά τη διάρκεια της αμερόληπτης αξιολόγησης, κρίθηκε από αρκετούς ανώνυμους διεθνείς κριτές, οι οποίοι αποδέχτηκαν τη μεθοδολογική διαδικασία, τη σπουδαιότητα και την πρωτοτυπία.
NEWSROOM /
παιδιά σε σχολείο ανεβαίνουν σκαλιά

ΕΚΠΑ για σχολεία: Χρήση μάσκας και καλός εξαερισμός, για ασφάλεια

Οι γιατροί υπογραμμίζουν ότι, με βάση μία έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, η χρήση μάσκας και ο καλύτερος εξαερισμός στις σχολικές μονάδες εγγυώνται την ασφαλέστερη λειτουργία τους, μειώνοντας τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.
NEWSROOM /
ΕΚΠΑ κτίριο

ΕΚΠΑ: Τα μέτρα για τη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία

Σε κάθε υπηρεσία και δομή του ΕΚΠΑ, θα ορίζεται ένας υπεύθυνος ή περισσότεροι, οι οποίοι θα ενημερώνουν και θα προτρέπουν για την εφαρμογή των μέτρων και θα αναφέρουν και εισηγούνται στον επικεφαλής της υπηρεσίας ή δομής.
NEWSROOM /