ΗΔΙΚΑ

ΟΠΕΚΑ

ΟΠΕΚΑ: Διήμερη αναστολή λειτουργίας Πληροφοριακών Συστημάτων

O ΟΠΕΚΑ ενημέρωσε τους ωφελούμενους του Οργανισμού, ότι στο πλαίσιο του έργου Αναβάθμισης των Υποδομών της ΗΔΙΚΑ ΑΕ, η λειτουργία των Πληροφοριακών Συστημάτων θα διακοπεί την Παρασκευή 5/7/2024 στις 15:00 και θα αποκατασταθεί σταδιακά εντός του Σαββατοκύριακου.
NEWSROOM /
Φωτογραφία: SHUTTERSTOCK

Έργα 214 εκατ. ευρώ «φέρνει» το 2023 η ΗΔΙΚΑ

Στα έργα που πρόκειται να προκηρυχθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ), εποπτευόμενο φορέα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, καθώς και στον απολογισμό των δραστηριοτήτων της εταιρείας κατά την τελευταία τριετία, αναφέρθηκε η διευθύνουσα σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ, Νίκη Τσούμα σε συνάντηση ενημέρωσης εκπροσώπων του Τύπου.
NEWSROOM /
MyHealth: Ψηφιακά εκδίδονται πλέον οι ιατρικές βεβαιώσεις

MyHealth: Ψηφιακά εκδίδονται πλέον οι ιατρικές βεβαιώσεις

Τη νέα υπηρεσία της ΗΔΙΚΑ που παρέχει πλέον ψηφιακά, απλά, γρήγορα και με ασφάλεια, την έκδοση των ιατρικών βεβαιώσεων, παρουσίασαν το πρωί ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Θάνος Πλεύρης, και η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ, Νίκη Τσούμα.
NEWSROOM /
Ηλεκτρονική συνταγογράφηση στους εν ενεργεία στρατιωτικούς

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση στους εν ενεργεία στρατιωτικούς

Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση εφαρμόζεται αρχικά σε καταχώριση και εκτέλεση συνταγών φαρμάκων και θα ακολουθήσει στη συνέχεια η καταχώριση και εκτέλεση παραπεμπτικών διαγνωστικών εξετάσεων.
NEWSROOM /