ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»

ΙΣΝ και όμιλος ΑΒΑΞ κατασκευάζουν τρία νέα δημόσια νοσοκομεία σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη

Το ΙΣΝ κατασκευάζει τρία νέα δημόσια νοσοκομεία σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη -Ανάδοχος ο Όμιλος ΑΒΑΞ

Τη διαδικασία επανεκκίνησης της κατασκευής των τριών νέων δημόσιων νοσοκομείων σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη ανακοίνωσε σήμερα το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
NEWSROOM /
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην σημερινή εκδήλωση

Μητσοτάκης: Όραμα μου το ψηφιακό άλμα της χώρας μας –Τα επενδυτικά σχέδια της Google, θα δημιουργήσουν περίπου 20 χιλιάδες θέσεις εργασίας

Επενδυτικά σχέδια, ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες αναμένεται να δημιουργήσουν περί τις 20.000 καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας έως το 2030 παρουσίασε η Google μέσω της δημιουργίας της πρώτης Google Cloud Region στην Ελλάδα και την ευρύτερη νοτιοανατολική Ευρώπη σε εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιαρχος παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
NEWSROOM /
Ξεκινά η στήριξη της Βόρειας Εύβοια από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ξεκινά η στήριξη της Βόρειας Εύβοια από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Στην υλοποίηση μιας σειράς δράσεων που αφορούν τη στήριξη τεσσάρων πληγεισών ομάδων κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας προχωρά άμεσα, στις αρχές Νοεμβρίου, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο της δωρεάς ύψους 15 εκατ. ευρώ που είχε εξαγγείλει για την ανακούφιση και τη στήριξη όσων έχουν πληγεί από τις δασικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.
NEWSROOM /