ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

MYTILINEOS

Επιτροπή Ανταγωνισμού: «Πράσινο φως» για το deal Mytilineos με την ΕΦΑ

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της επιτροπής, η συγκέντρωση, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά.
NEWSROOM /
Επιτροπή Ανταγωνισμού

Επ. Ανταγωνισμού: Ασφαλιστικά μέτρα και πρόστιμο στην Imerys Βωξίτες σχετικά μετά από καταγγελία της Μytilineos

Ασφαλιστικά μέτρα και πρόστιμα άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε  η Επιτροπή Ανταγωνισμού  κατά της Imerys Βωξίτες, μετά από καταγγελία της Mitilineos
NEWSROOM /
Mytilineos: Φωτοβολταϊκό έργο 52,8MW στην ιταλική δημοπρασία ΑΠΕ

Mytilineos: Φωτοβολταϊκό έργο 52,8MW στην ιταλική δημοπρασία ΑΠΕ

Η MYTILINEOS ενισχύει τη θέση του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) στην Ιταλική ενεργειακή αγορά, διασφαλίζοντας μία 20ετή χρηματοπιστωτική σύμβαση επί διαφορών (CFD) με την Ιταλική κρατική εταιρεία GSE, με τιμή 65.17€/MWh.
NEWSROOM /
Μυτιληναίος φωτοβολταϊκά

MYTILINEOS: Σύμβαση για κατασκευή υποσταθμών υψηλής τάσης στη Γεωργία

Πρόκειται για το πρώτο έργο για τη MYTILINEOS στη Γεωργία και στην ευρύτερη περιοχή του Καυκάσου. Η εν λόγω σύμβαση έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί εντός 30 μηνών και η συμβατική αξία για τη MYTILINEOS ανέρχεται σε 35.665.000 ευρώ.
NEWSROOM /
H Μυτιληναίος Α.Ε εισάγει την Ελλάδα στην νέα εποχή ηλεκτρικής ενέργειας

H Μυτιληναίος Α.Ε εισάγει την Ελλάδα στην νέα εποχή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Έφτασε στην Ελλάδα ο πρώτος αεριοστρόβιλος τύπου HA, της General Electric. Πρόκειται για την «καρδιά» της νέας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύσιμο το φυσικό αέριο, που κατασκευάζει η Mytilineos στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας.
NEWSROOM /
Mytilineos: Δύο έργα αποθήκευσης ενέργειας Fast Reserve στην Ιταλία

Mytilineos: Δύο έργα αποθήκευσης ενέργειας Fast Reserve στην Ιταλία

Ενισχύεται η συμβολή της Εταιρείας στην ενεργειακή μετάβαση και απολιγνιτοποίηση της Ιταλίας, στην παραγωγή πράσινης ενέργειας και στη βελτίωση της σταθερότητας της συχνότητας του Ιταλικού δικτύου
NEWSROOM /