ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

O εφοπλιστής Γ. Προκοπίου / Φωτογραφία- Intimenews

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Oλοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης του ακινήτου στον Γ. Προκοπίου

Υπεγράφη το συμβόλαιο αγοραπωλησίας ακινήτου, συνολικής έκτασης 332.137,34 τ.μ., στην περιοχή των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, μεταξύ της ΕΤΑΔ AE και της πλειοδότριας εταιρείας «Milina Enterprises Company Limited», συμφερόντων Γ. Προκοπίου.
NEWSROOM /
Βασίλης Κορκίδης

Κορκίδης: Η «τρίαινα» Σκαραμαγκάς - Ελευσίνα - Σύρος εξελίσσεται σε κόμβο ναυπηγικής και τεχνολογίας

Η «τρίαινα» Σκαραμαγκάς-Ελευσίνα-Σύρος εξελίσσεται σε κόμβο ναυπηγικής και τεχνολογίας με ευρύτερο διεθνή χαρακτήρα. Αυτό σημείωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο ιταλικό κανάλι Rai.
NEWSROOM /
Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Στον εφοπλιστή Γ. Προκοπίου, για 37,3 εκατ. ευρώ

Οριστικός πλειοδότης αναδείχτηκε η εταιρεία «MILINA ENTERPRISES COMPANY LTD», συμφερόντων του Έλληνα πλοιοκτήτη, Γεωργίου Προκοπίου, με προσφερόμενο οικονομικό αντάλλαγμα που ανήλθε στα 37.316.041,88 ευρώ.
NEWSROOM /
Σε διαχωρισμό της άδειας λειτουργίας των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά προχωρά η κυβέρνηση

Σε διαχωρισμό της άδειας λειτουργίας των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά προχωρά η κυβέρνηση

Σε διαχωρισμό της άδειας λειτουργίας των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά προχωρά η κυβέρνηση με διάταξη που έφερε στη Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
NEWSROOM /
Στον αέρα η πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά

Στον αέρα η πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά

Στον αέρα βρίσκεται η πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά μετά από επιστολή της Eυρωπαϊκής Επιτροπής με την οποία απορρίπτεται το αίτημα της Ελλάδας για μείωση του προστίμου που τής έχει επιβάλλει για κρατικές ενισχύσεις.
NEWSROOM /