ΝΔ

Μητσοτάκης: Η πρόκληση είναι αυτή η δεκαετία να είναι η δεκαετία ενός μεγάλου άλματος

Μητσοτάκης: Η πρόκληση είναι αυτή η δεκαετία να είναι η δεκαετία ενός μεγάλου άλματος

«Νομίζω ότι πια είναι σαφές ότι το συλλογικό όφελος από μία τολμηρή πορεία μεταρρυθμίσεων είναι αυτό το οποίο βλέπουμε: είναι το 6% ανάπτυξη, είναι η αποκλιμάκωση της ανεργίας, είναι οι περισσότερες επενδύσεις, είναι σταδιακά η βελτίωση των μισθών και είναι και το πλεόνασμα το οποίο αυτή η ανάπτυξη δημιουργεί, για να μπορούμε να κάνουμε σοβαρή κοινωνική πολιτική», σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συζήτηση με τον διευθυντή του Boston Consulting Group, Βασίλη Αντωνιάδη
NEWSROOM /
Χαρίτσης

Χαρίτσης: Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη το «μαξιλάρι» είναι οι εργαζόμενοι

«Μέσα σε έναν μόλις χρόνο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ‘κατάφερε’ να ισοπεδώσει την οικονομία και την αγορά εργασίας, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας στην ανεργία» δήλωσε ο Α. Χαρίτσης.
NEWSROOM /
ΝΔ: Πήγαν όντως τα 3 εκατομμύρια ευρώ στην έκδοση του Documento; Περιμένουμε απαντήσεις

ΝΔ: Πήγαν όντως τα 3 εκατομμύρια ευρώ στην έκδοση του Documento; Περιμένουμε απαντήσεις

«Πήγαν όντως τα 3 εκατομμύρια ευρώ στην έκδοση του Documento; Πως έγινε και ο εργαζόμενος σε μια εφημερίδα στην οποία μπήκαν τόσα εκατομμύρια, βρέθηκε ιδιοκτήτης;» ρωτά η ΝΔ σε νέα ανακοίνωσή της.
NEWSROOM /
Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας -Τι ισχύει με την περίπτωση Βενιζέλου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να βάλει τέλος στην ονοματολογία, ανακοινώνοντας, εντός προθεσμίας, το πρόσωπο της επιλογής του για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
NEWSROOM /
Ευκλείδης Τσακαλώτος

Τσακαλώτος: Ο προϋπολογισμός της ΝΔ, ούτε κοινωνικός είναι, ούτε αναπτυξιακός

Για "ιδεοληπτικό, νεοφιλελεύθερο" προϋπολογισμό που δεν είναι ούτε κοινωνικός ούτε αναπτυξιακός, έναν προϋπολογισμό "για τους λίγους, με μια δοκιμασμένη συνταγή, τη συνταγή που μας οδήγησε στην κρίση", κάνει λόγο ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος
NEWSROOM /
μεταναστευτικό προσφυγόπουλα

Στο «κόκκινο» η πολιτική αντιπαράθεση για το μεταναστευτικό

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσαν «πυρά» κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού κάνοντας λόγο για «καταστροφική ανεπάρκεια» και ομολογία αδυναμίας διαχείρισης του μεταναστευτικού προβλήματος.
NEWSROOM /