ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

Επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας

ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Επιδεινώθηκε η κατάσταση στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις το β΄ εξάμηνο του 2023 [γραφήματα]

Επιδεινώθηκε η κατάσταση στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα το β΄ εξάμηνο του 2023, μετά την άνοδο και σταθεροποίηση που παρουσίασε τα προηγούμενα τρία εξάμηνα.
NEWSROOM /
Πλατεία Κοτζιά

ΙΟΒΕ: Σε υψηλό 6 μηνών ο δείκτης του οικονομικού κλίματος, με στήριξη από βιομηχανία και καταναλωτική εμπιστοσύνη

Σημαντική βελτίωση σημείωσε ο δείκτης του οικονομικού κλίματος τον Μάρτιο, καθώς ανέβηκε στις 108,4 μονάδες, από 104,9 μονάδες τον Φεβρουάριο, όπως αναφέρει στο τελευταίο οικονομικό του δελτίο το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).
NEWSROOM /
Άνοδος του δείκτη οικονομικού κλίματος στο δεύτερο τρίμηνο του 2023

Άνοδος του δείκτη οικονομικού κλίματος στο δεύτερο τρίμηνο του 2023

'Ανοδο σημείωσε ο γενικός δείκτης οικονομικού κλίματος το δεύτερο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με την τριμηνιαία έρευνα που διεξάγεται σε δείγμα 2.540 διευθυνόντων συμβούλων/γενικών διευθυντών των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων από την Εταιρεία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων σε συνεργασία με την ICAP CRIF.
NEWSROOM /
Οριακή άνοδος του δείκτη οικονομικού κλίματος στο πρώτο τρίμηνο του 2023

Οριακή άνοδος του δείκτη οικονομικού κλίματος στο πρώτο τρίμηνο του 2023

Στις 158 μονάδες διαμορφώθηκε ο γενικός δείκτης οικονομικού κλίματος (ΕΑΣΕ/ICAP CRIF-CEO General Index) το πρώτο τρίμηνο του 2023, όπως καταγράφηκε από την τριμηνιαία έρευνα που διεξάγεται σε δείγμα 2.540 διευθυνόντων συμβούλων/γενικών διευθυντών των μεγαλυτέρων ελληνικών επιχειρήσεων από την Εταιρεία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) σε συνεργασία με την ICAP CRIF. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε την περίοδο 20/3/2023 - 6/4/2023.
NEWSROOM /