ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

 IDEAL Holdings

IDEAL Holdings: Νέες εξαγορές στο επίκεντρο της στρατηγικής - Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου

Στην εξαγορά νέων εταιρειών αλλά και στην πρόωρη εξόφληση δανείων θα κατευθυνθούν τα κεφάλαια που θα αντλήσει η Ideal Holdings από την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως 100 εκατ. ευρώ.
NEWSROOM /
Έκδοση ομολογιακού δανείου από την ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική

Έκδοση ομολογιακού δανείου από την ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική

Η ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική ΑΕ υπέγραψε σήμερα, 20 Οκτωβρίου 2021, τα συμβατικά έγγραφα (συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας πιστωτών) για την έκδοση κοινού εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου κατά τις διατάξεις του Ν. 4548/2018, ύψους έως 5.307.000 ευρώ.
NEWSROOM /
Βιολογικό Χωριό

Έκδοση ομολογιακού δανείου από την αλυσίδα βιολογικών προϊόντων «Βιολογικό Χωριό»

Στην έγκριση ομολογιακού δανείου ύψους 9.570.000 ευρώ προχώρησε η έκτακτη γενική συνέλευση αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα «Βιολογικό Χωριό», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 04 Μαΐου.
NEWSROOM /
Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 5,23 εκατ. ευρώ προχωρά η Βιοκαρπέτ

Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 5,23 εκατ. ευρώ προχωρά η Βιοκαρπέτ

Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ποσού 5.230.000 ευρώ καθώς και την έγκριση των όρων του ανωτέρου ομολογιακού αποφάσισε η συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Βιοκαρπέτ που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
NEWSROOM /
Motor Oil

Motor Oil:Ενίσχυση της εμπιστοσύνης της επενδυτικής κοινότητας δείχνει η ανταπόκριση στο Κοινό Ομολογιακό δάνειο του Ομίλου

Ως απόδειξη της ανανέωσης της εμπιστοσύνης της επενδυτικής κοινότητας στον Όμιλο Μότορ Όιλ περιέγραψε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου τα αποτελέσματα της δημόσιας εγγραφής για το ομολογιακό δάνειο που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα.
NEWSROOM /
Τράπεζα Πειραιώς

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της έκδοσης Ομολογιακού Δανείου της Motor Oil είχε η Τράπεζα Πειραιώς

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της έκδοσης του Ομολογιακού Δανείου της Motor Oil, μία από τις πιο επιτυχημένες που έχουν πραγματοποιηθεί στην αγορά, είχε η Τράπεζα Πειραιώς, με το ρόλο του Συντονιστή Κυρίου Αναδόχου (Joint Coordinator and Βookrunner), αλλά και Συμβούλου Έκδοσης.
NEWSROOM /