ΠΑΝΟΣ ΤΣΑΚΛΟΓΛΟΥ

Παναγιώτης Τσακλόγλου- Φωτογραφία Γ. Ζάχος-INTIME NEWS

Τσακλόγου: Εφικτός ο στόχος για κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας

Η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος είναι μέσα στους στόχους που θα προσπαθήσουμε, όταν είναι οι συνθήκες κατάλληλες, να υλοποιηθεί, τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός.
NEWSROOM /
Ο Πανος Τσακλόγλου

Τσακλόγλου: Καμία αναπροσαρμογή στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης την επόμενη τριετία

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία αναπροσαρμογή στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης την επόμενη τριετία έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου
NEWSROOM /
Παναγιώτης Τσακλόγλου- Φωτογραφία Γ. Ζάχος-INTIME NEWS

Τσακλόγλου: Επίδομα μητρότητας για 9 μήνες σε αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες με το νέο φορολογικό

Με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, οι αυτοαπασχολούμενες και οι αγρότισσες θα λάβουν και αυτές το επίδομα μητρότητας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για εννέα μήνες, τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου.
NEWSROOM /
Πάνος Τσακλόγλου

Τσακλόγλου: Οι αλλαγές στη συνταξιοδότηση ελεύθερων επαγγελματιών ή αγροτών με οφειλές προς τον ΕΦΚΑ

Για τις αλλαγές που προωθούνται σχετικά με τη συνταξιοδότηση των ελεύθερων επαγγελματιών ή αγροτών με οφειλές προς τον ΕΦΚΑ μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου.
NEWSROOM /
Παναγιώτης Τσακλόγλου- Φωτογραφία Γ. Ζάχος-INTIME NEWS

Τσακλόγλου: Ο ΕΦΚΑ έχει κάνει άλματα

Για την κατάργηση της παρακράτησης του 30% της σύνταξης των εργαζόμενων συνταξιούχων, ο κ. Τσακλόγλου ανέφερε ότι, εξαιτίας της φύσης του ισχύοντος νόμου, υποψιαζόμαστε ότι υπάρχουν συνταξιούχοι που δουλεύουν σε ανασφάλιστη εργασία.
NEWSROOM /
Παναγιώτης Τσακλόγλου- Φωτογραφία Γ. Ζάχος-INTIME NEWS

Τσακλόγλου: Οι τεχνολογικές εξελίξεις οδηγούν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας

Στο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης της ΕΕ, που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο, με θέμα τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών στην εργασία, συμμετείχε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου.
NEWSROOM /
Ο Πανος Τσακλόγλου

Τσακλόγλου: Αναβάθμιση δεξιοτήτων και δια βίου κατάρτιση τα κλειδιά για το βιώσιμο μέλλον της εργασίας

Η ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων για την προώθηση της ισότητας και της βιωσιμότητας  ήταν το θέμα της Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΟΣΑ την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Μαρτίου στην Καρθαγένη της Κολομβίας, στην οποία συμμετείχε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Πάνος Τσακλόγλου.
NEWSROOM /
Ο Πανος Τσακλόγλου

Τσακλόγλου: Ομαλή προσαρμογή στη νέα εποχή της επικουρικής κεφαλαιοποιητικής ασφάλισης

Η εκδήλωση αφορούσε κυρίως σε επαγγελματικούς φορείς και ελεύθερους επαγγελματίες και πραγματοποιήθηκε υβριδικά τόσο διά ζώσης στην αίθουσα «Ερμής» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), όσο και διαδικτυακά.
NEWSROOM /
Ο Παναγιώτης Τσακλόγλου

Τσακλόγλου: Κανένας υφιστάμενος συνταξιούχος χηρείας ή αναπηρίας δεν θα δει το 2022 μείωση στη σύνταξή του

«Κανένας υφιστάμενος συνταξιούχος χηρείας ή αναπηρίας δεν θα δει το 2022 μείωση στη σύνταξή του», διαβεβαίωσε, από το βήμα της Βουλής, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παναγιώτης Τσακλόγλου.
NEWSROOM /
Ακίνητα στην Αθήνα

Ενοποίηση εντασσόμενων ΚΑΔ που μπορούν να υπαχθούν στη ρύθμιση για καταβολή χρεών προς ΕΦΚΑ και ΑΑΔΕ σε 72 δόσεις

Yπενθυμίζεται ότι στη ρύθμιση αυτή μπορούν να ενταχθούν όλες οι οφειλές που προέκυψαν από τον Φεβρουάριο του 2020 μέχρι και τον Ιούνιο του 2021, εξαιτίας της λήψης των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
NEWSROOM /