ΠΑΤΡΑ

Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 7 Απριλίου στον Προαστιακό Πάτρας

Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 7 Απριλίου στον Προαστιακό Πάτρας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν την Κυριακή 7 Απριλίου στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πάτρας, λόγω διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης «Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας».
NEWSROOM /
Λαθραία-Βυτία-ΑΑΔΕ

ΑΑΔΕ: Διπλό μπλόκο σε 10 βυτία με επικίνδυνους διαλύτες για νόθευση καυσίμων

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση σημαντικών ποσοτήτων (252.000 κιλά) επικίνδυνων διαλυτών, που χρησιμοποιούνται για τη νόθευση καυσίμων, προχώρησαν Τελωνειακοί Ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε δύο σημεία, σε Πάτρα και Ευζώνους.
NEWSROOM /
ΔΕΠΑ

Η ΔΕΠΑ Υποδομών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοίνωσαν την ανάπτυξη του δικτύου αερίου στην Πάτρα

Την έναρξη κατασκευής των δικτύων φυσικού αερίου στην Πάτρα τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν σήμερα η ΔΕΠΑ Υποδομών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Tο έργο συνίσταται στην κατασκευή 120 χλμ. δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Πάτρας, το οποίο θα τροφοδοτείται από κρυογενικές δεξαμενές και εξοπλισμό επαναεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG),
NEWSROOM /
Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Γεωργιάδης: Επόμενο στοίχημα να φτιάξουμε νέους επενδυτικούς μαγνήτες σε ολόκληρη την χώρα

Τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα θα αναπτύξει επενδυτικά εργαλεία που θα απευθύνονται ισόρροπα και στην περιφέρεια ανέπτυξε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο πλαίσιο του 10ου Regional Growth Conference στην Πάτρα.
NEWSROOM /
ΟΑΕΔ

«Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στις 19 Μαρτίου στην Πάτρα

Μετά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ο ΟΑΕΔ διοργανώνει την 3η «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στην Πάτρα, το Σάββατο 19 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Astir (Αγίου Ανδρέου 16) από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό. 
NEWSROOM /