ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων/ Φωτογραφία Eurokinissi

ΑΑΔΕ: Ψηφιακά τα Πιστοποιητικά Φορολογικής Κατοικίας – Νέα εφαρμογή για την αυτόματη έκδοσή τους

Πολίτες και επιχειρήσεις με διασυνοριακή οικονομική δραστηριότητα, μπορούν από σήμερα να λαμβάνουν αυτόματα το Πιστοποιητικό Φορολογικής Κατοικίας (ΠΦΚ) που χρειάζονται για την αποφυγή διπλής φορολογίας του εισοδήματός τους
NEWSROOM /
κοπέλα με βαλίτσα σε αεροδρόμιο

YΠΑ: Στις 90 μέρες το χρονικό όριο ισχύος του πιστοποιητικού νόσησης και για τις πτήσεις εσωτερικού

Αλλάζει το χρονικό όριο ισχύος του πιστοποιητικού/βεβαίωσης νόσησης και για τις αεροπορικές μετακινήσεις εσωτερικού, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
NEWSROOM /
Επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Παρουσιάζεται σήμερα το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό

Η παρουσίαση του ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού EU Digital COVID Certificate, το οποίο θα διευκολύνει τα ταξίδια εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα γίνει σήμερα από τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.
NEWSROOM /
Η Σοφία Ζαχαράκη και ο Χάρης Θεοχάρης

Θεοχάρης: Η Ελλάδα θα αναγνωρίσει όλα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού από τη Σερβία

Η διευκόλυνση της ροής των τουριστών ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία κατά την επερχόμενη θερινή περίοδο ήταν το κύριο θέμα που απασχόλησε τη σημερινή συνάντηση στο Βελιγράδι των υπουργών Τουρισμού των δύο χωρών, Χάρη Θεοχάρη και Τατιάνα Μάτιτς. Εξετάστηκαν όλες οι δυνατότητες με γνώμονα την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων στο τουρισμό και διαπιστώθηκε ότι τα προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας της πανδημίας μπορούν να ξεπεραστούν.
NEWSROOM /
Ηλεκτρονική έκδοση των πιστοποιητικών για οικοδομικές άδειες

Ηλεκτρονική έκδοση των πιστοποιητικών για οικοδομικές άδειες

Η έκδοση άδειας δόμησης αποτελεί ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία η οποία φτάνει κατά μέσο όρο τους 18 μήνες, δεδομένου ότι χρειάζονται εγκρίσεις από αρκετές διαφορετικές δημόσιες υπηρεσίες.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΟΠΑΣ /