ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

πυρκαγιά

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη για 8 περιφέρειες της χώρας

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο για οκτώ περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr).
NEWSROOM /
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη για 9 περιφέρειες

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη για 9 περιφέρειες

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται την Τρίτη (8/8) για 9 περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
NEWSROOM /
πυροσβέστες μάνικα νερό φωτιά Εύβοια

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή για τις περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Κρήτης, Νοτίου και Βορείου Αιγαίου

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο για έξι περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr).
NEWSROOM /
Πυροσβέστης

Πού καίει η φωτιά σε Λουτράκι, Δερβενοχώρια, Ρόδο -Μάχη να μην πλησιάσει την Eθνική στο ύψος της Motor Oil

Ακόμα μία πολύ δύσκολη νύχτα ήταν η χθεσινή για τη Δυτική Αττική και το Λουτράκι, με τις φωτιές που μαίνονται από τη Δεύτερα 17 Ιουλίου να έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις και να καταστρέφουν σπίτια και φυσικό περιβάλλον στο πέρασμά τους.
NEWSROOM /
Πυροσβεστικό αεροπλάνο πραγματοποιεί ρίψεις νερού- Φωτογραφίες Eurokinissi

Πυροσβεστική: Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια - Η φωτιά στο Λουτράκι δεν έχει ελεγχθεί

Συγκλονιστική είναι η μάχη που δίνουν για μια ακόμη ημέρα πυροσβέστες, δήμοι και κάτοικοι με τις πυρκαγιές. Το πιο δύσκολο μέτωπο αυτή την ώρα εντοπίζεται στο Λουτράκι, όπου η πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη.
NEWSROOM /
Πυροσβέστης

Προς τη Μαγούλα κινείται το μέτωπο της πυρκαγιάς από τα Δερβενοχώρια - Ξεκίνησαν ρίψεις τα εναέρια μέσα

Mάχη με τις φλόγες έδιναν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις στα τρία μεγάλα πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν χθες σε Νοτιοανατολική Αττική, Λουτράκι και Δερβενοχώρια.
NEWSROOM /
Πυρκαγιά στο Ν. Κουβαρά-Φωτογραφία Intime News/Λιάκος Γιάννης

Μάχη με τις φλογες δίνει η Πυροσβεστική σε Ν. Κουβαρά και Λουτράκι-Προσήχθη ένας αλλοδαπός

Στην προσαγωγή ενός αλλοδαπού, που εξετάζεται, «καθώς σύμφωνα με υποδείξεις έθεσε την πυρκαγιά στην περιοχή του Νέου Κουβαρά Αττικής», έχουν προχωρήσει οι αρχές.
NEWSROOM /