ΣΑΝΓΚΑΗ

Φωτογραφία shutterstock

Το εξωτερικό εμπόριο της Σανγκάης κατέγραψε ετήσια αύξηση 0,7% στο πρώτο δίμηνο του 2023

Το εξωτερικό εμπόριο της Σανγκάης καταγράφηκε περίπου στα 99,12 δισεκατομμύρια δολάρια (92,02 δισεκατομμύρια ευρώ) το πρώτο δίμηνο του 2023, με μικρή ετήσια αύξηση 0,7%, όπως έδειξαν χθες, Τρίτη, τα στοιχεία των Τελωνείων της Σανγκάης.
NEWSROOM /
Κίνα

Σανγκάη: Ξένες επενδύσεις ρεκόρ 21,93 δισεκατομμυρίων ευρώ πραγματοποιήθηκαν το 2022

Το 2022, το οικονομικό κέντρο της Σανγκάης στην Κίνα κατέγραψε ρεκόρ στην πραγματική χρήση ξένων επενδύσεων 23,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων (21,93 δισεκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με τη δημοτική επιτροπή εμπορίου της πόλης.
NEWSROOM /
Κινέζοι πολίτες περπατούν σε δρόμο

Η Σανγκάη οδεύει προς την έξοδο από το lockdown

Η Σανγκάη, το οικονομικό κέντρο της Κίνας, παρουσίασε σήμερα νέα σχέδια για την έξοδο από το lockdown καθώς οδεύει προς την επιστροφή στην ομαλότητα, αλλά η ευρεία οικονομική ανάκαμψη ακόμα απέχει, καθιστώντας επείγουσα την ανάγκη για περαιτέρω μέτρα στήριξης.
NEWSROOM /
Κίνα

Η Σανγκάη χαλαρώνει το lockdown σε κάποιες περιοχές παρά τον αριθμό-ρεκόρ κρουσμάτων

Το κινεζικό χρηματοοικονομικό κέντρο της Σανγκάης θα αρχίσει να χαλαρώνει το lockdown σε κάποιες περιοχές από σήμερα, παρά το γεγονός ότι καταγράφονται πάνω από 25.000 νέα κρούσματα COVID-19, ενώ οι αρχές πασχίζουν να αρχίσει και πάλι να κινείται η πόλη ύστερα από δύο και πλέον εβδομάδες.
NEWSROOM /
Πετρέλαιο

Το lockdown στη Σανγκάη οδήγησε την τιμή του αμερικανικού αργού σε πτώση 5%

Η τιμή του βαρελιού του αμερικανικού πετρελαίου (WTI) υποχώρησε πάνω από 5% σήμερα, ύστερα από το μερικό lockdown στη Σανγκάη, την οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας, γεγονός που δημιουργεί τον κίνδυνο πιέσεων στη ζήτηση πετρελαίου στη χώρα.
NEWSROOM /