ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ

Ο Στέλιος Πέτσας

Πέτσας: Νωρίτερα η δεύτερη δόση της έκτακτης επιχορήγησης στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας

Τη δεύτερη δόση, ύψους 61 εκατ. ευρώ, της έκτακτης επιχορήγησης στους ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.
NEWSROOM /
Ο Στέλιος Πέτσας

Πέτσας: Έρχονται γενναίες παρεμβάσεις για την ανακούφιση των νοικοκυριών

«Νέες γενναίες παρεμβάσεις» από την κυβέρνηση, εντός της εβδομάδας, με αιχμή την ανακούφιση των νοικοκυριών από το υψηλό ενεργειακό κόστος, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.
NEWSROOM /
Πέτσας σε δημάρχους: Να επιταχυνθεί ο αποχιονισμός και οι καθαρισμοί

Πέτσας σε δημάρχους: Να επιταχυνθεί ο αποχιονισμός και οι καθαρισμοί

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, στο οποίο αναφέρει ότι συγκεκριμένες περιοχές της χώρας θα πληγούν από χιονοπτώσεις και βροχές.
NEWSROOM /
Ο Στέλιος Πέτσας

Πέτσας: Έχουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία για έργα που θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση

Τον αναπτυξιακό ρόλο των περιφερειών, αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή της η Αυτοδιοίκηση ανέδειξε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.
NEWSROOM /
Ο Στέλιος Πέτσας

Πέτσας: Το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» είναι πολύτιμο εργαλείο

«Το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" είναι πολύτιμο εργαλείο για την αυτοδιοίκηση και σκοπός είναι να δώσουμε φτερά στους σχεδιασμούς και τις φιλοδοξίες των δήμων και των περιφερειών», τόνισε από τα Ιωάννινα, ο Στέλιος Πέτσας.
NEWSROOM /
Ο Στέλιος Πέτσας

Βόλος: Την υλοποίηση έργων κόστους άνω των 30 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Πέτσας

Έργα που αναμένεται να υλοποιηθούν τα επόμενα δύο χρόνια, που θα συμβάλλουν σημαντικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής και το κόστος τους θα ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.
NEWSROOM /
Ο Στέλιος Πέτσας

Πέτσας: Άμεσα οι αποζημιώσεις στους σεισμοπαθείς της Κρήτης

Τα πρώτα χρήματα των αποζημιώσεων στους σεισμοπαθείς, στην Κρήτη, θα καταβληθούν άμεσα με μία και μόνη δήλωση, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.
NEWSROOM /