Διαθέσιμα και στην Ελλάδα τα νέα smartphones της Samsung

Φωτό: Shutterstock

Ξεκίνησε και στην Ελλάδα η διάθεση των νέων Samsung Galaxy S10 με παράγοντες της εταιρείας να εμφανίζονται ικανοποιημένοι από το ενδιαφέρον του κοινού και τις προπαραγγελίες των προηγούμενων εβδομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Economistas οι προπαραγγελίες ξεπέρασαν τις αντίστοιχες του S9 το 2018, γεγονός που δείχνει πως και στην Ελλάδα υπάρχει ένα σημαντικό κοινό για τα ακριβότερα smartphones.

Στελέχη της εταιρείας παρατηρούν πως αυτή τη στιγμή ο μέσος χρόνος ζωής ενός smartphone φτάνει τα δύο χρόνια περίπου, ουσιαστικά δηλαδή το S10 θα αγοράσουν κυρίως όσοι είχαν προμηθευτεί συσκευές με δυναμικότητα αντίστοιχη του S6 ή του S7 το 2015-2017. Επίσης, παρατηρούν πως υπάρχει μια τάση συμπίεσης του μεσαίου τμήματος της αγοράς με μοντέλα της τάξης των 300-500 ευρώ, καθώς διευρύνονται αφενός τα μερίδια αγοράς τόσο των φθηνότερων όσο και των ακριβότερων συσκευών.

Στο μεταξύ, τα τρία δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, Cosmote, Vodafone και Wind, διαθέτουν από σήμερα τα νέα μοντέλα της νοτιοκορεατικής εταιρείας με τις τιμές να εκκινούν από τα 789 ευρώ για το S10e, τα 939 ευρώ για το S10 και τα 1.039 για το S10+.

TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ