ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ

Υδρα

ΥΠΕΝ: Η Ελλάδα μείωσε κατά 70% τα πρόστιμα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για παράνομες χωματερές

Συνεχίζεται η αποκλιμάκωση των προστίμων για τις παράνομες χωματερές, τα οποία επιβαρύνουν την Ελλάδα και είχαν επιβληθεί, προ ετών, από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
NEWSROOM /
Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης στη σημερινή συνέντευξη

Λογαριασμοί ρεύματος: Επιδότηση στα νοικοκυριά για τον Αύγουστο -Ολα τα μέτρα

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η εξειδίκευση των μέτρων για την επιδότηση στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος από τον υπουργό Θοδωρή Σκυλακάκη.
NEWSROOM /
Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης στην εκδήλωση του ΥΠΕΝ

ΥΠΕΝ: Απολογισμός πενταετίας για τη διαχείριση των αποβλήτων - Οι βασικοί άξονες του νέου νομοσχεδίου για την ανακύκλωση

Οι πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί τα τελευταία πέντε χρόνια στη διαχείριση των αποβλήτων, καθώς και οι βασικοί άξονες του νέου νομοσχεδίου για την ανακύκλωση, παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την Πέμπτη 11 Ιουλίου.
NEWSROOM /
Ο κ. Σκυλακάκης με την κα Παπακώστα

Συνάντηση Σκυλακάκη – Παπακώστα για τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης στις γυναίκες

Το θέμα της κλιματικής κρίσης, που επιδεινώνει τις ανισότητες μεταξύ των φύλων, εξέτασαν κατά τη σημερινή τους συνάντηση ο υπουργός Περιβάλλοντος Θεόδωρος Σκυλακάκης, με την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα.
NEWSROOM /
ΥΠΕΝ

Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος: Οι θέσεις της Ελλάδας στα νομοθετικά κείμενα που υιοθέτησε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Αναφορικά με τον Κανονισμό για την Αποκατάσταση της Φύσης, η Ελλάδα έχει, ήδη, υιοθετήσει από το 2023 αντίστοιχη, εθνική νομοθεσία, ιδίως όσον αφορά στο δίκτυο Natura 2000.
NEWSROOM /
Εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων

ΥΠΕΝ: Αυξημένο επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους εργαζόμενους των Δασικών Υπηρεσιών της χώρας

Εγκρίθηκε η χορήγηση αυξημένου επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους εργαζόμενους των Δασικών Υπηρεσιών της χώρας.
NEWSROOM /