ΤΖΑΝΕΤ ΓΕΛΕΝ

Η Τζάνετ Γέλεν

ΗΠΑ: Η υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν δεν προβλέπει ύφεση στην αμερικανική οικονομία

Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν δήλωσε σήμερα πως οι Ηνωμένες Πολιτείες σημειώνουν πρόοδο στη μείωση του πληθωρισμού και πως δεν αναμένει η οικονομία των ΗΠΑ να μπει σε ύφεση.
NEWSROOM /
Τζάνετ Γέλεν

Επίσκεψη Γέλεν στην Κίνα -Τι περιλαμβάνει η ατζέντα

Η αμερικανίδα υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν έφθασε σήμερα το απόγευμα (τοπική ώρα) στο Πεκίνο για μια τετραήμερη επίσκεψη, η οποία αναμένεται να επικεντρώσει στην αναρρύθμιση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου, που βρίσκονται σε αντιπαράθεση.
NEWSROOM /
Η Τζάνετ Γέλεν

Η Τζάνετ Γέλεν ελπίζει να μεταβεί στην Κίνα για να «αποκαταστήσει» τις επαφές

Η Αμερικανίδα υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν δήλωσε σε συνέντευξη που δημοσιοποιήθηκε σήμερα πως ελπίζει να μεταβεί στην Κίνα για να «αποκαταστήσει την επαφή» με το Πεκίνο, παρά τις διαφωνίες μεταξύ των δύο χωρών.
NEWSROOM /
31 δισεκατομμυριούχοι αξίζουν περισσότερο από τα μετρητά του έχει το υπουργείο οικονομικών των ΗΠΑ

31 δισεκατομμυριούχοι αξίζουν περισσότερο από τα μετρητά του έχει το υπουργείο οικονομικών των ΗΠΑ

Τα ταμειακά διαθέσιμα στο αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών κατρακυλούν προς ένα επικίνδυνα χαμηλό επίπεδο, καθώς η Ουάσινγκτον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να αυξήσει το ανώτατο όριο του χρέους.
NEWSROOM /
Η Τζάνετ Γέλεν

ΗΠΑ: Συνάντηση Γέλεν με αντιπροσώπους τραπεζικού λόμπι σχετικά με την αύξηση του ορίου δανεισμού

Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν θα συζητήσει σχετικά με την αύξηση του ορίου δανεισμού του αμερικανικού ομοσπονδιακού κράτους με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Bank Policy Institute
NEWSROOM /
Τζάνετ Γέλεν

Γέλεν: Μια στάση πληρωμών από τις ΗΠΑ θα απειλήσει την παγκόσμια οικονομία

Η Αμερικανίδα υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν κάλεσε σήμερα το Κογκρέσο να αυξήσει το όριο δανεισμού του ομοσπονδιακού κράτους και να αποφύγει το πρωτοφανές σενάριο της στάσης πληρωμών, κάτι που θα προκαλέσει παγκόσμια οικονομική ύφεση και θα κινδυνεύσει να υπονομεύσει την ηγετική θέση των ΗΠΑ στην παγκόσμια οικονομία.
NEWSROOM /
Η Τζάνετ Γέλεν

Η Γελέν θέλει μια «εποικοδομητική και δίκαιη» οικονομική σχέση με το Πεκίνο,

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να έχουν με την Κίνα μια «εποικοδομητική και δίκαιη» εμπορική σχέση, χωρίς ωστόσο να συμβιβαστούν στα ζητήματα εθνικής ασφαλείας, δηλώνει σήμερα η αμερικανίδα υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν σε ομιλία της στο πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς της Ουάσινγκτον.
NEWSROOM /
Τζάνετ Γέλεν

Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ επικρίνει την απόφαση του ΟΠΕΚ+ για μείωση της παραγωγής πετρελαίου

Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν επέκρινε σήμερα την απόφαση της συμμαχίας πετρελαιοεξαγωγικών κρατών ΟΠΕΚ+ για μείωση της παραγωγής πετρελαίου, χαρακτηρίζοντάς την «μη εποικοδομητική»
NEWSROOM /
Η Τζάνετ Γέλεν

Γέλεν: Η κατάσταση του αμερικανικού τραπεζικού τομέα «σταθεροποιείται»

Η κατάσταση του αμερικανικού τραπεζικού τομέα «σταθεροποιείται», εκτιμά η αμερικανίδα υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν μετά την πτώχευση της Silicon Valley Bank (SVB) και της Signature Bank, οι οποίες συγκλονίζουν τον τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο.
NEWSROOM /