ΥΠΕΘΟ

Αποδείξεις

Μάχη κατά της φοροδιαφυγής: Προς πλήρη ψηφιοποίηση των πάντων - Ποιοι θα υποχρεωθούν να έχουν ψηφιακό πελατολόγειο

Βασικός στόχος του ΥΠΕΘΟ και της ΑΑΔΕ είναι πριν από το τέλος της τετραετίας, να μπαίνουν στα κρατικά ταμεία τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ ετησίως από τη «δεξαμενή» της φοροδιαφυγής.
NEWSROOM /
Eurokinissi

ΥΠΕΘΟ: 300 εκατ. ευρώ ενίσχυση για 256 επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού 632 εκατ. ευρώ

Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον διπλασιασμό των κονδυλίων του προϋπολογισμού για την ενίσχυση των επενδυτικών σχεδίων που υπάγονται στο καθεστώς «Μεταποίηση - Εφοδιαστική Αλυσίδα του νόμου 4887/2022 - Α’ Κύκλος»
NEWSROOM /
Ο Νίκος Παπαθανάσης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Παπαθανάσης: Αυτή η κυβέρνηση θα επιτύχει τους στόχους της, διατηρώντας τη σταθερότητα στην Ελλάδα

Μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα διατηρήσει τη σταθερότητα στην Ελλάδα, μην παρεκκλίνοντας όμως από τους στόχους που έχει θέσει και τις δεσμεύσεις που έχει προαναγγείλει προεκλογικά, απέστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών από το βήμα του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
NEWSROOM /
Κόσμος στην Αθήνα

Πότε μπορεί η εφορία να «μπλοκάρει» έναν ΑΦΜ - Ακόμα πιο αυστηρές προϋποθέσεις για όσους βρίσκονται στη «μαύρη» λίστα

Τέλος στην πρακτική των εταιριών- «μαϊμού», επιχειρεί να βάλει το ΥΠΕΘΟ, αυστηροποιώντας το πλαίσιο που ρυθμίζει το πώς απενεργοποιείται και το πώς ενεργοποιείται ο ΑΦΜ εταιριών.
Πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των καταστημάτων

Τι θα περιλαμβάνει το πακέτο μέτρων 870 εκατ. ευρώ του 2025 - Ποιοι θα δουν ελαφρύνσεις και αυξήσεις

Ο σχεδιασμός του 2025 είναι τελικά πιο φιλόδοξος από τις αρχικές παραδοχές του οικονομικού επιτελείου. Ακόμα κι έτσι, όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές, δεν διαταράσσονται οι δημοσιονομικοί στόχοι, οι οποίοι, πάντως, θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.
Παραλία

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στις παραλίες, βροχή τα ραβασάκια και στην Κρήτη - Τα νέα πρόστιμα και ποινές

Μετά τις… «καμπάνες» που ήχησαν στις Κυκλάδες, για τις παρανομίες που διαπιστώθηκαν από αυτοψίες, οι οποίες διενεργήθηκαν από το περασμένο καλοκαίρι και μετά, «βροχή» πέφτουν τα… ραβασάκια και στην Κρήτη.