Χ.Α.: Με επιφύλαξη αλλά ανοδικά κινείται ο δείκτης
Παρά την θετική εικόνα που έχει διαμορφωθεί από τις ευρωπαϊκές αγορές που ενισχύονται μετά και το ανοδικό κλείσιμο της Wall Street χθες το βράδυ, το Χρηματιστήριο Αθηνών κινείται επιφυλακτικά εν αναμονή και των εξελίξεων στη κυβέρνηση.
Αυτή τη στιγμή ο Γενικός Δείκτης καταγράφει άνοδο 0,27% και βρίσκεται στις 634,93 μονάδες με τον τζίρο των συναλλαγών να ανέρχεται στα 3,52 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης κινείται ανοδικά κατά 0,59%, με την Coca Cola HBC AG να ξεχωρίζει καθώς ενισχύεται κατά 2,2%, ενώ ακολουθεί η Τράπεζα Πειραιώς με 1,6%, ο ΟΛΠ με 1,51% και η ΔΕΗ που σημειώνει άνοδο 1,25%.
Ο δείκτης Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,87%, όπου η ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤ. ενισχύεται με 6,85% και ακολουθούν Ιντρακομ Συμμετοχών με 3,80% και Τεχνική Ολυμπιακή με 2,56%.