ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Σάμος/ Φωτογραφία shutterstock

Σάμος: Ανάμεσα στους ποιοτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024

Μετά από εκτεταμένη έρευνα, ο κατάλογος περιλαμβάνει εκτός της ελληνικής παρουσίας και περιοχές της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Μ. Βρετανίας, της Ρουμανίας, της Ελβετίας και του Λουξεμβούργου.
NEWSROOM /
Διακοπές:  Μετά τον κορωνοϊό και τις αθρόες εξορμήσεις ποια είναι η νέα τάση που κερδίζει έδαφος

Διακοπές: Μετά τον κορωνοϊό και τις αθρόες εξορμήσεις ποια είναι η νέα τάση που κερδίζει έδαφος

Ολοένα και περισσότεροι παραθεριστές λένε ότι θέλουν ένα πραγματικό διάλειμμα για να ξεκουραστούν και να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους κατά τη διάρκεια της άδειας τους.
Τουρίστες μπαίνουν σε πλοίο

Έρευνα ΣΕΛΠΕ: Κερδίζουν έδαφος οι οικονομικοί τύποι διακοπών -4 στους 10 καταναλωτές μαγειρεύουν συστηματικά στις διακοπές τους

O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος ολοκλήρωσε πρόσφατα την 8η μελέτη καταγραφής των καταναλωτικών τάσεων στο λιανεμπόριο μέσω εξαμηνιαίας έρευνας καταναλωτικού κλίματος λιανεμπορίου την οποία πραγματοποιεί από τον Οκτώβριο του 2019.
NEWSROOM /
Αράχοβα

Πού θα κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά οι Έλληνες: «Sold out» αρκετές περιοχές

Σε "παραδοσιακούς" Χριστουγεννιάτικους ελληνικούς προορισμούς θα κινηθούν οι Έλληνες την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων θυμίζοντας μέρες προ πανδημίας, αναφορικά με την πληρότητα αυτών των περιοχών. Μάλιστα
NEWSROOM /
Σάμος

North Evia-Samos Pass: Ανοίγει σήμερα πλατφόρμα αιτήσεων για την 3η φάση του προγράμματος

 Σε λειτουργία πρόκειται να τεθεί σήμερα, Πέμπτη 25 Αυγούστου, στις 12:00 το μεσημέρι το North Evia - Samos Pass μέσω του vouchers.gov.gr. Πρόκειται για την πλατφόρμα που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Τουρισμού και αποσκοπεί στην οικονομική στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας για τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου.
NEWSROOM /
Νέοι σε παραλία

Έκρηξη στις φετινές δαπάνες για διακοπές -Ως και 50% υψηλότερο το «καλάθι»

Λίαν αποκαλυπτική είναι η έρευνα των Holidu- Bookiply για το ελληνικό τουριστικό καλοκαίρι, καθώς μόνο το 32% των καταλυμάτων για διακοπές είναι ακόμα διαθέσιμα στην υψηλή περίοδο!   
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ /
σκίτσο Αρκά

Το σκίτσο του Αρκά για την ευχή που δεν θέλει να ακούσει κανείς, μετά τις διακοπές

Ο γνωστός σκιτσογράφος που συχνά σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας όπως είναι ο καύσωνας, οι πυρκαγιές και ο εμβολιασμός, «χτύπησε» με ένα νέο σκίτσο για τον χειμώνα που έρχεται.
NEWSROOM /