ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του / Φωτογραφία AP

Ο αντίκτυπος της απόπειρας κατά του Τραμπ για τις αγορές -Τι προβλέπουν αναλυτές

Οι αμερικανικές μετοχές αναμένεται να λάβουν βραχυπρόθεσμη ώθηση μετά την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ το Σαββατοκύριακο, καθώς οι αναλυτές λένε ότι η πιθανότητα νίκης του τον Νοέμβριο έχει αυξηθεί.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΤΣΑΣ /
Στιγμές μετά τον πυροβολισμό

Πώς αντιδρούν οι αγορές μετά την απόπειρα δολοφονίας Τράμπ -Τι προβλέπουν οι αναλυτές

Καθώς οι παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές άρχισαν να ανοίγουν ξανά μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, ένα πράγμα φαινόταν πιθανό, η οικονομική πολιτική Τραμπ να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΤΣΑΣ /
Αγορές

Διεθνείς αγορές: Ο πολιτικός κίνδυνος στις δυο πλευρές του Ατλαντικού θολώνει το επενδυτικό κλίμα

Σε αχαρτογράφητα νερά εισήλθαν οι αγορές στο δεύτερο εξάμηνο του 2024. Η νέα χρονιά ξεκίνησε με ενσωματωμένη την προσδοκία μία ταχείας μείωσης των επιτοκίων, η οποία εμφανίζεται να καθυστερεί.
NEWSROOM /
Κίνηση μετοχών

Aγορές: Η επενδυτική ευφορία έχει φέρει υψηλά ρεκόρ σε χρηματιστήρια, χρυσό και Bitcoin

Η ευφορία που επικρατεί στις διεθνείς αγορές από την αρχή του 2024 είναι εντυπωσιακή για μία περίοδο που η παγκόσμια οικονομία κινείται ακόμη σε χαμηλότερα επίπεδα από τον ιστορικό μέσο όρο.
NEWSROOM /
ελληνική σημαία σε μνημεία

Υψηλά στις επενδυτικές επιλογές των διεθνών οίκων και το 2024 η Ελλάδα

Το εγχείρημα της ένταξης του Χ.Α. στις Ανεπτυγμένες Αγορές, θα επιφέρει αλλαγές στα μετοχολόγια των Εισηγμένων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα των επενδυτών που παρακολουθούν την Ελληνική Αγορά
NEWSROOM /
Ηλεκτρικό ρεύμα σε άνοδο

Διεθνείς αγορές: Υποβαθμίζουν τον κίνδυνο αύξησης των τιμών ενέργειας από τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς

Ένα και πλέον μήνα μετά την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ και της Χαμάς οι διεθνείς αγορές δεν φοβούνται πλέον ιδιαίτερα ότι αυτός μπορεί να εξαπλωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και να προκαλέσει μία νέα ενεργειακή κρίση.
NEWSROOM /
Βενεζουέλα

Διεθνείς αγορές: Αύξηση καταγράφει η τιμή του πετρελαίου, πτώση σημειώνουν οι ευρωπαϊκές μετοχές

Οι τιμές του πετρελαίου κατέγραψαν αύξηση σήμερα, εν μέσω φόβων για κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, με την προσοχή των επενδυτών επικεντρώνεται στο Ισραήλ, την 14η ημέρα του πολέμου με τη Χαμάς.
NEWSROOM /
Robert Kiyosaki

R. Kiyosaki: H Credit Suisse ειναι η επόμενη τράπεζα που θα καταρρεύσει

Ο αναλυτής και επενδυτής της Wall Street, Robert Kiyosaki, παγκοσμίως γνωστός για το βιβλίο του «Rich dad Poor dad» είναι αρκετά απαισιόδοξος για το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας τονίζοντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τράπεζες την τύχη της Silicon Valley Bank, που κατάρρευσε με πάταγο.
NEWSROOM /
«Καπνός» έγιναν 465 δις δολάρια από τις διεθνείς αγορές λόγω πανικού μετά την κατάρρευση της SVB

«Καπνός» έγιναν 465 δις δολάρια από τις διεθνείς αγορές λόγω πανικού μετά την κατάρρευση της SVB

Οι διεθνείς χρηματοπιστωτικές μετοχές έχασαν 465 δισ. δολάρια σε χρηματιστηριακή αξία μέσα σε δύο ημέρες, καθώς οι επενδυτές μείωσαν την έκθεσή τους σε τράπεζες από τη Νέα Υόρκη έως την Ιαπωνία στον απόηχο της κατάρρευσης της Silicon Valley Bank.
NEWSROOM /