Η Commerzbank αποφασίζει για το deal με την Deutsche Bank

NEWSROOM
Η Commerzbank αποφασίζει για το deal με την Deutsche Bank
Φώτο: Shutterstock

Στις 9 Απριλίου θα αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο της Commerzbank για το μέλλον των συνομιλιών με την Deutsche Bank σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche.

Όπως τονίζει το περιοδικό, η διοίκηση της Commerzbank στη διάρκεια της επόμενης τακτικής της συνεδρίασης, αναμένεται να συζητήσει για το πώς θα προχωρήσει στις συνομιλίες συγχώνευσης ή αν θα αποχωρήσει από την συμφωνία.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στις συζητήσεις, εκμυστηρεύτηκαν πως στις 17 Μαρτίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Commerzbank, Martin Zielke, είχε δηλώσει στα στελέχη της τράπεζας ότι η διοίκηση στοχεύει να καταλήξει σε μια απόφαση για το εάν θα προχωρήσει με τη συγχώνευση, στις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες.

Ύστερα, σύμφωνα με εσωτερικό memo που επικαλείται το γερμανικό περιοδικό, ο Zielke έγραψε προς τους εργαζόμενους πως «μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτή την περίοδο αβεβαιότητας όσο το δυνατό πιο σύντομη και θα εργαστούμε σκληρά για να εξασφαλίσουμε ότι μια απόφαση θα επιτευχθεί σύντομα».

ΣΧΕΤΙΚΑ