Ο επόμενος James Bond πρέπει να αφιερώσει 10 με 12 χρόνια από τη ζωή του στο franchise

NEWSROOM
Ο James Bond, Ντάνιελ Κρεγκ
Ο James Bond, Ντάνιελ Κρεγκ/ Φωτογραφία AP

Ο επόμενος James Bond θα πρέπει να είναι πρόθυμος να αφιερώσει τουλάχιστον μια δεκαετία από τη ζωή του στον ρόλο, σύμφωνα με έναν από τους παραγωγούς του franchise.

«Το θέμα είναι ότι θα τον χρειαστούμε για μερικά χρόνια», δήλωσε πρόσφατα η παραγωγός Barbara Broccoli στο Variety. «Όταν επιλέγουμε Bond είναι μια δέσμευση 10, 12 ετών. Δεν θέλουν όλοι να το κάνουν αυτό. Ήταν αρκετά δύσκολο να πείσουμε τον Daniel Craig να το κάνει», πρόσθεσε.

Ο Craig αποσύρθηκε από τον ρόλο μετά από 15 χρόνια, με το περσινό «No Time To Die» που ήταν και η 5η του ταινία ως Bond. Ήταν μια από τις λίγες επιτυχίες της εποχής της πανδημίας στο Box Office με εισπράξεις 774 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

«Πολλοί σκέφτονται “Ω ναι, θα έχει πλάκα να κάνουμε μια τέτοια ταινία”», δήλωσε η Broccoli. «Λοιπόν κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είναι μια μεγάλη δέσμευση. Δεν είναι απλά να εμφανιστείς για δυο μήνες γυρισμάτων», πρόσθεσε.

Η Broccoli και ο συμπαραγωγός του Bond, Michael G. Wilson, δεν έχουν πει τίποτα για το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα ενσαρκώσει τον πράκτορα 007. Δήλωσαν όμως ότι ο χαρακτήρας θα εξελιχθεί στην μετά Craig εποχή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα δούμε γυναίκα στο ρόλο.

«Ο Bond εξελίσσεται όπως εξελίσσονται και οι άνδρες», δήλωσε η Broccoli. «Δεν ξέρω ποιος εξελίσσεται με ταχύτερο ρυθμό». Η ίδια μπορεί να απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας γυναίκας στον ρόλο, αλλά παραμένει ανοιχτή σε έναν μη λευκό ηθοποιό.

«Νομίζω ότι θα είναι άντρας. Δεν νομίζω ότι μια γυναίκα πρέπει να παίξει τον James Bond», δήλωσε πέρυσι στο Hollywood Reporter. «Πιστεύω στο να φτιάχνουμε χαρακτήρες για τις γυναίκες και όχι να βάζουμε τις γυναίκες να παίζουν αντρικούς ρόλους. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί σπουδαίοι ρόλοι για γυναίκες και είναι πολύ σημαντικό για μένα να κάνουμε ταινίες για γυναίκες που αφορούν τις γυναίκες».

ΣΧΕΤΙΚΑ