Φήμες για αλλαγή στην οθόνη του iPhone 15 Pro

NEWSROOM
iPhone 14
iPhone 14/ Φωτογραφία AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Apple ετοιμάζει μια σημαντική σχεδιαστική αλλαγή στην οθόνη του iPhone 15 Pro.

Μπορεί το iPhone 14 σε όλες τις εκδώσεις του να κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες αλλά στην Apple δουλεύουν ήδη για τον διάδοχο του. Αυτός δεν αποκλείεται να έχει μια σχεδιαστική αλλαγή στην οθόνη του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το «ShrimpApplePro», γνωστό για τις διαρροές του για τα νέα iPhone, το iPhone 15 Pro θα έχει λεπτότερα και καμπυλωτά bezels σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η διαρροή αναφέρει ότι τα νέα μοντέλα θα έχουν κανονικά επίπεδες οθόνες και η κυρτότητα θα υπάρχει μόνο στο σημείο των bezels.

Το κυρτό μπροστινό γυαλί θα υπάρχει και στον σχεδιασμό των iPhone 15 και iPhone 15 Plus, αλλά σε αυτές τις εκδώσεις δεν θα έχουν λεπτότερα bezels σε σχέση με τα iPhone 14. Το «ShrimpApplePro» πρόσθεσε επίσης ότι τα νέα iPhone 15 θα έχουν τις ίδιες διαστάσεις με τους προκατόχους τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πηγή έχει καλό ιστορικό σχετικά με διαρροές νέων μοντέλων της Apple και δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί για άλλη μια φορά. Πάντως αρκετοί χρήστες δεν βλέπουν με θετικό μάτι αυτή την αλλαγή καθώς θα γίνει πιο δύσκολη η αναζήτηση προστατευτικού τζαμιού που θα εφάπτεται τέλεια πάνω στην οθόνη.

TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ