ΕΑΣΕ

Giannis+Papachristou_ACEO.jpg

Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων: Νέος πρόεδρος ο Γιάννης Παπαχρήστου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την τριετία 2024-2026 εξέλεξαν τα μέλη της Ένωσης Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, στο αμφιθέατρο της ΟΤΕ Academy.
NEWSROOM /
Οριακή άνοδος του δείκτη οικονομικού κλίματος στο πρώτο τρίμηνο του 2023

Οριακή άνοδος του δείκτη οικονομικού κλίματος στο πρώτο τρίμηνο του 2023

Στις 158 μονάδες διαμορφώθηκε ο γενικός δείκτης οικονομικού κλίματος (ΕΑΣΕ/ICAP CRIF-CEO General Index) το πρώτο τρίμηνο του 2023, όπως καταγράφηκε από την τριμηνιαία έρευνα που διεξάγεται σε δείγμα 2.540 διευθυνόντων συμβούλων/γενικών διευθυντών των μεγαλυτέρων ελληνικών επιχειρήσεων από την Εταιρεία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) σε συνεργασία με την ICAP CRIF. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε την περίοδο 20/3/2023 - 6/4/2023.
NEWSROOM /
ceo

ΕΑΣΕ: Κάμψη του δείκτη οικονομικού κλίματος μεταξύ των CEOs στο τέταρτο τρίμηνο του 2021

Στις 181 μονάδες μειώθηκε ο γενικός δείκτης οικονομικού κλίματος το τέταρτο τρίμηνο του 2021, όπως καταγράφηκε από την τριμηνιαία έρευνα που διεξάγεται σε δείγμα 2.540 διευθυνόντων συμβούλων/γενικών διευθυντών των μεγαλυτέρων ελληνικών επιχειρήσεων από την ΕΑΣΕ σε συνεργασία με την ICAP.
NEWSROOM /
Ελληνική Οικονομία

ΕΑΣΕ: Η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη από καλό οικονομικό κλίμα και διεθνείς επενδύσεις

Σύμφωνα με την ΕΑΣΕ, «η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη από καλό οικονομικό κλίμα και κυρίως από διεθνείς επενδύσεις ώστε να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος, και η ανάπτυξη ιδιαιτέρως της ιδιωτικής οικονομίας να παράξει πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας οι οποίες και είναι αυτές που τελικώς θα κρατήσουν τις νέες και τους νέους μας στην πατρίδα».
NEWSROOM /
ceo

ΕΑΣΕ/ICAP: Λιγότερο απαισιόδοξοι οι CEOs το β' τρίμηνο

Στις 117 μονάδες υποχώρησε ο γενικός δείκτης οικονομικού κλίματος το δεύτερο τρίμηνο του 2020, όπως καταγράφηκε από την τριμηνιαία έρευνα της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) σε συνεργασία με την ICAP.
NEWSROOM /