Εξαντλήθηκε το iPhone 11 από τα ράφια της ελληνικής αγοράς!

NEWSROOM
Εξαντλήθηκε το iPhone 11 από τα ράφια της ελληνικής αγοράς!
To iPhone 11

Το iPhone 11 παρουσιάστηκε στις αρχές του μήνα και ήδη βρίσκεται στα ράφια της αγοράς. Από χθες και στης ελληνικής αγοράς. Και ήδη εξαντλήθηκε.

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα νέα iPhone 11, το iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max προκάλεσαν παγκόσμια φρενίτιδα, παρά το γεγονός ότι τα νέα τους χαρακτηριστικά δεν έκρυβαν κάποια σπουδαία έκπληξη. Παρά την τσουχτερή τιμή τους φέτος, αφού μπορεί η βασική έκδοση να ξεκινά από τα 870 ευρώ αλλά η τιμή του iPhone 11 Pro Max ξεπερνά και τα 1.800 ευρώ, τα νέα κινητά της Apple εξαντλήθηκαν αμέσως και στην Ελλάδα. Μάλιστα, ειδικοί εκτιμούν ότι οι Ελληνες κατέθεσαν στην Apple περίπου 11 εκατ. ευρώ σε μια μέρα!

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, ανάρπαστα έγιναν τα ακριβότερα κινητά της σειράς iPhone 11 ενώ μικρότερο μερίδιο της αγοράς κατέχει μέχρι στιγμής το φθηνό iPhone των 870 ευρώ. Η εξάντληση των αποθεμάτων αφορά τα δίκτυα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και τα σημεία πώλησης της Apple, με τα νέα κομμάτια να αναμένονται τις επόμενες μέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ