fbpxΤι θα παρουσιάσει η Apple την επόμενη Τρίτη | Economistas.gr
Skip to main content

Τι θα παρουσιάσει η Apple την επόμενη Τρίτη

Τι θα παρουσιάσει η Apple την επόμενη Τρίτη
AP Images

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει μία εκδήλωση την επόμενη εβδομάδα, κατά την οποία οι ειδικοί πιστεύουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλυφθεί το σχέδιο του νέου iPhone και άλλα νέα προϊόντα. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα της εταιρείας την επόμενη Τρίτη  15 Σεπτεμβρίου.

Ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός παραδοσιακά παρουσιάζει τα νέα του προϊόντα στις αρχές Σεπτεμβρίου στο αρχηγείο της. Άλλωστε, η εταιρεία έκανε και την Παγκόσμια Συνδιάσκεψη των προγραμματιστών – σχεδιαστών εφαρμογών επίσης διαδικτυακά τον περασμένο Ιούνιο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι ειδικοί, λοιπόν, εκτιμούν ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το iPhone 12, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα σύνδεσης στο 5G και θα είναι το πρώτο iPhone με τη δυνατότητα σύνδεσης στο υπερ-ταχύ διαδίκτυο. Επίσης, θεωρούν ότι το iPhone με 5G θα δημιουργήσει μία τεράστια ανάγκη αναβαθμίσεων των συσκευών, πράγμα που σημαίνει ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα σπεύσουν να αγοράσουν τη νέα συσκευή ή να αντικαταστήσουν τις παλιές τους συσκευές με το iPhone 12.

Οι αμφιβολίες 

Από την πλευρά του, ο ειδικός του CNN για θέματα τεχνολογίας εκτιμά ότι οι φανατικοί του iPhone δε θα πρέπει να έχουν και πολλές προσδοκίες γι’ αυτά που έρχονται την επόμενη εβδομάδα. Όπως εξηγεί, υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα εδώ και μήνες για το πώς θα λειτουργήσει η αλυσίδα παραγωγής, που έχει επηρεαστεί σημαντικά από την πανδημία, πράγμα που σημαίνει ότι η παράδοση των νέων τηλεφώνων μπορεί να καθυστερήσει αρκετά. Ήδη η Apple έχει ανακοινώσει ότι τα νέα iPhone θα αποσταλούν καθυστερημένα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

«Πέρυσι, ξεκινήσαμε να πουλάμε τα νέα iPhone στα τέλη Σεπτεμβρίου», δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής τους τεχνολογικού κολοσσού, Λούκα Μαέστρι, κατά την πρόσφατη ανακοίνωση αποτελεσμάτων. Και πρόσθεσε ότι φέτος η παράδοση αναμένεται να ξεκινήσει μερικές εβδομάδες μετά.

Οι αισιόδοξες εκτιμήσεις

Άλλοι αναλυτές εκτιμούν ότι τα νέα τηλέφωνα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στο τέλος του μήνα ή στις αρχές Οκτωβρίου, με τις τέσσερις εκδόσεις του iPhone 12 να βγαίνουν στα ράφια των καταστημάτων στα μέσα Οκτωβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία μπορεί φέτος να κάνει κάτι που δε συνηθίζει. Δηλαδή να παρουσιάσει τα νέα iPhone και τα άλλα της προϊόντα σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις, οπότε οι καταναλωτές να πρέπει να περιμένουν πολύ περισσότερο για να δουν το τελευταίο iPhone.

Πάντως, στην εκδήλωση του Σεπτεμβρίου, η Apple συνήθως παρουσιάζει επίσης το νέο iPad και το νέο Apple Watch. Πέρυσι, παρουσίασε και το Apple TV+, καθώς και τις υπηρεσίες, Apple Arcade.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο στόχαστρο της Κομισιόν (ξανά) η Apple
Στο στόχαστρο της Κομισιόν (ξανά) η Apple
Έρευνα ξεκινούν οι Ευρωπαϊκές αντιμονοπωλιακές αρχές για το App Store και το Apple Pay system τη Apple, μετά από αγωγές που κατέθεσαν ανταγωνίστριες εταιρείες.
Στο στόχαστρο της Κομισιόν (ξανά) η Apple
Νέες εκπλήξεις φέρνει η Apple
Νέες εκπλήξεις φέρνει η Apple
Nέο λογισμικό για τα iPhone, νέα χαρακτηριστικά για το Apple Watch, καθώς και τα σχέδιά της να κατασκευάζει η ίδια η τους επεξεργαστές για τους υπολογιστές της.
Νέες εκπλήξεις φέρνει η Apple
Χωρίς φορτιστή και ακουστικά τα νέα iPhone 12
Χωρίς φορτιστή και ακουστικά τα νέα iPhone 12
Το iPhone 12 αναμένεται να είναι το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο του αμερικανικού κολοσσού που θα μπορεί να συνδέεται στο νέο δίκτυο 5G. Η Apple σκοπεύει να βγάλει στην αγορά ένα νέο φορτιστή 20W που θα πωλείται χωριστά.
Χωρίς φορτιστή και ακουστικά τα νέα iPhone 12
Το απίστευτο χαρακτηριστικό του νέου iPhone 12
Το απίστευτο χαρακτηριστικό του νέου iPhone 12
Εκτός από τις αναμενόμενες ανανεώσεις, ένα χαρακτηριστικό του νέου iPhone αναμένεται να ενθουσιάσει τους φανατικούς πελάτες της Apple. Τα προβλήματα στην υλοποίησή του.
Το απίστευτο χαρακτηριστικό του νέου iPhone 12
Πού είναι το iPhone 12;
Πού είναι το iPhone 12;
Αναλυτές εκτιμούν ότι «το iPhone 12 μπορεί να περιέχει αρκετές καινοτομίες για να δικαιολογεί μία ειδική εκδήλωση αποκλειστικά για την παρουσίασή του. Το κλειδί είναι να είναι έτοιμο εν όψει των εορτών.
Πού είναι το iPhone 12;