Ποια είναι η ZujuGP που έκανε τον Ρονάλντο κεντρικό της πρόσωπο

NEWSROOM
Κριστιάνο Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει ποτέ από τα γήπεδα. Εκτός από καταπληκτικός αθλητής, ο Πορτογάλος είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ στα Social Media.

Δεν είναι τυχαίο ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο με 356 εκατομμύρια followers στο Instagram και 95 εκατομμύρια στο twitter. Αυτό σημαίνει ότι αν μια εταιρεία ή ένα προϊόν φιλοδοξεί να κατακτήσει τον κόσμο, πρέπει να βρει τρόπο να προσεγγίσει τον Κριστιάνο.

Η ZujuGP τα κατάφερε και πλέον όλοι ψάχνουν να βρουν ποια είναι και τι προσφέρει αυτή η εταιρεία. Πρόκειται για μια προσπάθεια της οικογένειας Λιμ που κατάγεται από στη Σιγκαπούρη και έχει στην κατοχή της και την Ισπανική Βαλένθια.

Μάλιστα ο Κριστιάνο είχε προαναγγείλει τη συνεργασία των δυο πλευρών με μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Καλά νέα έρχονται σύντομα. Κάντε έγγραφη στη ZujuGP και ξεκινήστε αυτό το ταξίδι μαζί» έγραψε ο 36χρονος και συνόδευσε την ανάρτηση με το hastag #WritingTheFutureOfFootball.

Τι προσφέρει η νέα εταιρεία

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Bloomberg η ZujuGP είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που έχει ως στόχο να φέρει κοντά τους οπαδούς από όλο τον κόσμο. Υπόσχεται ότι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν εικονικά παιχνίδια, να αγοράζουν προϊόντα, να συνεργάζονται με άλλους παίκτες και να στοιχηματίζουν.

Παράλληλα, χωρίς να γίνεται ξεκάθαρο το πως, η εταιρεία υποστηρίζει ότι θα προσφέρει τη δυνατότητες σε ιδιοκτήτες συλλόγων και μάνατζερ να ανακαλύπτουν και να αγοράζουν νέους παίκτες.

Η πλατφόρμα αναμένεται να είναι σε πλήρη λειτουργία μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022. Μέχρι τότε έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα νέο promo της εταιρείας από τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ρόλο Ασιάτη πολεμιστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ