ΕΕΚΕ

δάνειο

Διαγραφή δανείου κατά 65,84% ηλικιωμένου δανειολήπτη πέτυχε η ΕΕΚΕ

Πιστωτικό ίδρυμα, μετά από παρέμβαση της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας διέγραψε οφειλή σε ποσοστό 65,84% για ηλικιωμένο χαμηλοσυνταξιούχο ενώ το υπόλοιπο ποσό ρυθμίστηκε σε 120 δόσεις χωρίς την προσημείωσης της 'Α κατοικίας του καταναλωτή.
NEWSROOM /
Black Friday

Black Friday: Προσοχή για πλασματικές προσφορές συστήνει η ΕΕΚΕ

Ο θεσμός της Black Friday, κατά τον οποίο τα καταστήματα που συμμετέχουν προβάλλουν πολύ δελεαστικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα για περιορισμένο αριθμό ημερών, αντιμετωπίζεται από πολλούς καταναλωτές ως ευκαιρία για αγορές.
NEWSROOM /
ΕΕΚΕ: Έγκαιρη επικοινωνία καταναλωτών με fund στα οποία έχουν μεταβιβαστεί τα δάνειά τους

ΕΕΚΕ: Έγκαιρη επικοινωνία καταναλωτών με fund στα οποία έχουν μεταβιβαστεί τα δάνειά τους

Την ανάγκη εφαρμογής ενός πλαισίου για την έγκαιρη επικοινωνία καταναλωτών με fund που έχουν μεταβιβαστεί τα δάνειά τους επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕΕ (ΕΕΚΕ).
NEWSROOM /
Πολίτες διασχίζουν διάβαση πεζών στο Σύνταγμα

EEKE: 18 αγκάθια για τη ρύθμιση των οφειλών προς τα πιστωτικά ιδρύματα

Τις 18 πιο σημαντικές δυσλειτουργίες στη συναλλακτική σχέση των οφειλετών, εγγυητών ή εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους με τις Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (ΑΕΔΑΔΠ) παρουσιάζει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, σε επιστολή της προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
NEWSROOM /