ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Κίνα επενδύσεις

Κίνα: Επιταχύνει τις προσπάθειες για την ενοποιημένη ανάπτυξη του εσωτερικού και του εξωτερικού εμπορίου

Η Κίνα, η δεύτερη μεγαλύτερη καταναλωτική και εμπορική αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο, επιταχύνει την προσπάθειά της, με κεντρική επιδίωξη την ενοποιημένη ανάπτυξη τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού εμπορίου της.
NEWSROOM /
Κίνα Ελλάδα σημαίες

Γιαννίδης: Στα 8 δισ. ευρώ εκτοξεύθηκαν οι εισαγωγές από την Κίνα σε έναν χρόνο

Σε ανοδική τροχιά κινούνται οι εισαγωγές κινεζικών εμπορευμάτων, καθώς εκτοξεύτηκαν μέσα σε έναν χρόνο στα 8 δισ. ευρώ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Γιαννίδης.
NEWSROOM /
Βιομηχανία μετάλλου

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 20,8% σημείωσε ο γενικός δείκτης τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία

Μείωση 20,8% σημείωσε ο γενικός δείκτης τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία τον Μάιο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαΐου 2022, έναντι αύξησης 37,7% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων δεικτών το 2022 με το 2021.
NEWSROOM /
Φωτογραφία shutterstock

Κίνα: Εισαγωγές και εξαγωγές κατέρρευσαν τον Νοέμβριο

Οι εισαγωγές και οι εξαγωγές της Κίνας έκαναν βουτιά τον Νοέμβριο σε επίπεδα που η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου είχε να δει από τις αρχές του 2020, με φόντο τους περιορισμούς για την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού που παρέλυσαν τη δραστηριότητα, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα.
NEWSROOM /
Brent Oil

Ενισχύει τις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου η Ινδία

Την ώρα που η Δύση αυξάνει τις κυρώσεις στη Ρωσία και η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε μερικό εμπάργκο του ρωσικού πετρελαίου, η Ινδία, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, αυξάνει διαρκώς τις εισαγωγές της από τη Μόσχα.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /