fbpxΤα πιο πρωτότυπα καταλύματα στο Airbnb με τιμή κάτω από 100 ευρώ | Economistas.gr
Skip to main content

Τα πιο πρωτότυπα καταλύματα στο Airbnb με τιμή κάτω από 100 ευρώ

Τα πιο πρωτότυπα καταλύματα στο Airbnb με τιμή κάτω από 100 ευρώ

Στις σελίδες του Airbnb υπάρχουν προτάσεις διαμονής για κάθε πορτοφόλι, όμως υπάρχουν και κάποιες που κλέβουν την παράσταση με την πρωτοτυπία τους και με το κόστος της διανυκτέρευσης να είναι αρκετά προσιτό, καθώς βρίσκεται κάτω από το όριο των 100 ευρώ.

Αν, λοιπόν, θέλετε κάτι εξαιρετικά οικονομικό και μέσα στη φύση, μπορείτε να επιλέξετε το ξύλινο σπιτάκι στη Φλορινόπολη της Βραζιλίας με κόστος μόλις 22 ευρώ τη βραδιά.

Στη Μογγολία μπορείτε να κλείσετε με 25 ευρώ τη βραδιά έναν κοιτώνα μέσα σε Εθνικό πάρκο. Το κατάλυμα βρίσκεται στο Khushuut κοντά σε διάφορες λίμνες περιβάλλεται από βουνά.

Αν προτιμάτε μια οικολογική εξοχική κατοικία κατευθυνθείτε προς την Ουγκάντα. Με 33 ευρώ μπορείτε να ανοίγετε μάτια σας το πρωί και να απολαμβάνετε την ανατολή του ηλίου πάνω από τα νερά της λίμνης στο Lyantode ακούγοντας τον ήχο των βατράχων και των πουλιών.

Μια ρομαντική εξοχική κατοικία ανάμεσα στα βουνά των Άνδεων στην Κολομβία προσφέρεται με μόλις 40 ευρώ τη διανυκτέρευση. Το κατάλυμα βρίσκεται στην πραγματικότητα σε ένα μονοπάτι ενός δάσους μπαμπού!

Στην ίδια τιμή, τα 40 ευρώ δηλαδή, μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο με θέα στον κόλπο του Κότορ στο Μαυροβούνιο.

Αν ανήκετε στους αντισυμβατικούς ταξιδιώτες που θέλουν να μείνουν σε έναν δεντρόσπιτο αλλά εντός των ευρωπαϊκών τειχών, τότε μπορείτε να επιλέξετε την πόλη Murnau am Staffelsee στη Γερμανία με μόλις 44 ευρώ!

Για να βιώσετε μια αυθεντική εμπειρία στη Σαχάρα και να νιώσετε στο πετσί σας τη νομαδική ζωή, τότε θα πρέπει να διανυκτερεύσετε μέσα σε σκηνές στα βάθη του Μαρόκου μαζί με μια οικογένεια Βερβέρων που προσφέρει στέγη, φαγητό και μουσική με 46 ευρώ τη βραδιά. Επίσης στο Μαρόκο, αλλά στην πόλη του Μαρακές  μπορείτε να ζήσετε μέσα σε ένα Παλάτι με 99 ευρώ τη βραδιά, από τη βεράντα της οποίας θα βλέπετε τις στέγες της πολύχρωμης πόλης. Θεωρείται από τα πιο περιζήτητα καταλύματα του Airbnb.

 

Στη Γροιλανδία μπορείτε να μείνετε σε ένα σπίτι – καμπίνα και βλέπετε τις φάλαινες από το μπαλκόνι σας πληρώνοντας 56 ευρώ τη βραδιά.

Με 65 ευρώ μπορείτε να μείνετε σε μια οικολογική εξοχική κατοικία φτιαγμένη από μπαμπού και περιστοιχιζόμενη από χωράφια ρυζιού στο Μπαλί της Ινδονησίας

Το σπίτι των επτά Κόνων στο Ostuni της Ιταλίας είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα καταλύματα του Airbnb αλλά η τιμή του είναι μόλις 74 ευρώ τη βραδιά!

Στην Οσάκα της Ιαπωνίας μπορείτε να διαμείνετε με μόνο 77 ευρώ σε ένα παραδοσιακό σπίτι με μεγάλη οικογενειακή ιστορία.

Αν είστε ταξιδιάρα ψυχή και παράλληλα έχετε βαθιές οικολογικές ανησυχίες, κατευθυνθείτε προς τον Καναδά. Στο νησί Mayne μπορείτε να μείνετε σε ένα εξοχικό σπίτι, κατασκευασμένο από βιώσιμα φυσικά υλικά που βρίσκεται σε μια έκταση με περιβόλια, πρόβατα και κήπους πληρώνοντας μόνο 85 ευρώ τη διανυκτέρευση.

Αν πάλι επιθυμείτε να βιώσετε την εμπειρία μιας σπηλιάς ζώντας ανάμεσα σε κάστρα η επιλογή είναι μία: να πάτε στη Ναζέλ της Γαλλίας και με 91 ευρώ να νιώσετε Βασιλιάς απολαμβάνοντας δείπνο με κατσικίσια τυριά, αλλαντικά και γαλλικά κρασιά!

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και η Κρήτη. Μια πολυτελής βίλα με θέα τον κόμπο της Κισάμου προσφέρεται στην τιμή των 56 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γκρίνια σε όλη την Ευρώπη φέρνει το AirBnB
Γκρίνια σε όλη την Ευρώπη φέρνει το AirBnB
Γκρίνια, αντιδράσεις και τουρισμοφοβία προκαλεί σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες το τουριστικό κύμα που κατακλύζει τις πόλεις.
Γκρίνια σε όλη την Ευρώπη φέρνει το AirBnB
Πέντε χριστουγεννιάτικες αγορές όνειρο στην Ευρώπη
Πέντε χριστουγεννιάτικες αγορές όνειρο στην Ευρώπη
Το Στρασβούργο και η Νυρεμβέργη κλέβουν τη χριστουγεννιάτικη παράσταση στην Ευρώπη, αλλά δεν είναι οι μόνες πόλεις που η γιορτινή διάθεση ξεχειλίζει.
Πέντε χριστουγεννιάτικες αγορές όνειρο στην Ευρώπη
Το Airbnb ξαναμπαίνει στο παιχνίδι
Το Airbnb ξαναμπαίνει στο παιχνίδι
Σε μια χρονιά σκληρού ανταγωνισμού τα ξενοδοχεία θα ξαναβρούν απέναντι τους τις βραχυχρόνιες μισθώσεις.
Το Airbnb ξαναμπαίνει στο παιχνίδι