10 ευχάριστα πράγματα μετά τις διακοπές

NEWSROOM
Διακοπές χάρτης
Shutterstock

Η πιο δύσκολη στιγμή των διακοπών είναι δίχως αμφιβολία η στιγμή της επιστροφής. Ο κόμπος στο στομάχι επιστρέφει, το σφίξιμο επίσης. Ομως, αν κάτσει κανείς και το φιλοσοφήσει, υπάρχουν καλοί λόγοι για να μην τον πάρει και από κάτω επειδή οι διακοπές τελείωσαν.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν τον σπιτικό καφέ. Με την ιεροτελεστία του, τη συγκεκριμένη ώρα του, την αγαπημένη κούπα.

Είτε στις διακοπές μείνατε σε πεντάστερο, είτε σε κάμπινγκ, τίποτα, μα τίποτα, δεν μπορεί να συγκριθεί με το κρεβάτι σας.

Μετά από μερικές ημέρες με κρουασάν, τυριά και τηγανιτά για πρωινό, εκτιμάς διαφορετικά το κλασικά δημητριακά που θα φας στο σπίτι. Επιπλέον, είναι καλό να μην ξεφεύγουμε διατροφικά για μεγάλο χρονικό διάστημα και το σωστό πρωινό είναι η βάση των πάντων.

Οι διακοπές ανατρέπουν πλήρως το πρόγραμμά μας και αν και η ρουτίνα μπορεί εκ πρώτης να μοιάζει.... κάπως απειλητική, δεν είναι. Γυμναστήριο, σωστή διατροφή...

Τα ρούχα στη βαλίτσα είναι απλά πάντα τσαλακωμένα και συνήθως πάντα ανακατεμένα. Ενώ στο σπίτι υπάρχει η ντουλάπα με όλα τα ρούχα στη σειρά τους.

Ναι, μπορεί να είχατε πάει διακοπές με τον καλό σας, αλλά η χαρά που θα πάρετε μόλις, με την επιστροφή σας, καλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι, δεν συγκρίνεται.

Στις διακοπές ποτέ κανείς δεν βλέπει τηλεόραση. Με την επιστροφή στο σπίτι, όλοι αναγνωρίζουν την αξία της.

Το να υπάρχουν γύρω μας αγαπημένα, γνωστά πράγματα είναι αξία ανεκτίμητη. Η κούπας σας, το μαξιλάρι, η ζεστή η κουβερτούλα.

Το φαγητό έξω είναι σίγουρα μια απόλαυση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πιάτο που έχετε ετοιμάσει με τα χεράκια σας.

Μαζί με όλα τα άλλα, το τέλος ενός ταξιδιού σημαίνει την αρχή του επόμενου. Γιατί μόλις τελειώνει το ένα ταξίδι αρχίζουμε να σχεδιάζουμε το επόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ