ΕΛΛΕΙΜΜΑ

Ελλάδα και Ρωσία

Στα 129,2 εκατ. ευρώ ανήλθε τον Μάιο το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο με τη Ρωσία

Στο ύψος των 129,2 εκατ. ευρώ ανήλθε τον Μάιο εφέτος το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο της χώρας με τη Ρωσία, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ. Ειδικότερα, η αξία των εισαγωγών της Ελλάδας από τη Ρωσία ανήλθε σε 136,8 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας μείωση 78,8% σε σχέση με τον Μάιο 2022 που ήταν 645,9 εκατ. ευρώ.
NEWSROOM /
Κίνα επενδύσεις

Κίνα: Το δημοσιονομικό έλλειμμα σε επίπεδο ρεκόρ τους εννέα πρώτους μήνες της φετινής χρονιάς    

Το δημοσιονομικό έλλειμμα της Κίνας κατέγραψε κατά τους εννέα πρώτους μήνες της φετινής χρονιάς ιστορικό ρεκόρ φθάνοντας τα 980 δισεκ. δολάρια, σύμφωνα με ανάλυση των επίσημων στοιχείων από το Bloomberg, υπό την επίδραση της κρίσης στην αγορά ακινήτων και των δημοσιονομικών μέτρων για την ανάκαμψη της οικονομίας.
NEWSROOM /
Ο Λευκός Οίκος αναθεώρησε προς τα κάτω την εκτίμησή του για την πορεία του ελλείμματος του οικονομικού έτους 2022

Ο Λευκός Οίκος αναθεώρησε προς τα κάτω την εκτίμησή του για την πορεία του ελλείμματος του οικονομικού έτους 2022

Ο Λευκός Οίκος αναθεώρησε χθες προς τα κάτω κατά 383 δισεκατομμύρια δολάρια την εκτίμησή του για το έλλειμμα του οικονομικού έτους 2022 στα 1,032 τρισεκατομμύρια δολάρια, έναντι της πρόβλεψης του περασμένου Μαρτίου, καθώς τα αυξημένα έσοδα αντισταθμίζουν νέες δαπάνες και τεχνικές επανεκτιμήσεις για τον τομέα της υγείας, αλλά και άλλες δαπάνες.
NEWSROOM /
Η Τράπεζα της Ελλάδος

ΤτΕ: Υπερδιπλασιάστηκε το έλλειμμα του Εξωτερικού Ισοζυγίου το πρώτο τρίμηνο του 2022

Αύξηση κατά 3,8 δισ. ευρώ εμφάνισε το έλλειμμα στο Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών της χώρας στο τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου, φθάνοντας τα 6,4 δισ. ευρώ από 2,6 δισ. ευρώ που ήταν πέρυσι.
NEWSROOM /
Η Τράπεζα της Ελλάδος

ΤτΕ:Αύξηση του ελλείμματος στο Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών τον Ιανουάριο

Σημαντική επιδείνωση εμφάνισε το έλλειμμα του Ισοζυγίου Τρεχουσών Συναλλαγών της χώρας τον Ιανουάριο καθώς σχεδόν τετραπλασιάστηκε σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2021 αγγίζοντας τα 2 δισ. ευρώ, από 432 εκατ. ευρώ.
NEWSROOM /