Νέα επένδυση 10 εκατ. ευρώ από το Ιατρόπολις

Την 7η μονάδα υπηρεσιών υγείας στην οδό Πατησίων, εγκαινίασε την Τετάρτη 15/5 ο Όμιλος Ιατρόπολις, η οποία αποτελεί επένδυση της τάξης των 10 εκατ. ευρώ. Πλέον το Ιατρόπολις διαθέτει συνολικά 6 Διαγνωστικά Κέντρα καθώς και μία εξειδικευμένη ογκολογική Κλινική, εξυπηρετώντας πάνω από 4.000 επισκέπτες καθημερινά.

Η νέα Διαγνωστική Μονάδα στην οδό Πατησίων η οποία θα παρέχει υπηρεσίες με 12 τμήματα, λειτουργεί σε έκταση 2500 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας σε ιδιόκτητο κτίριο το οποίο κατασκευάσθηκε με προδιάγραφες διαγνωστικού κέντρου.

Στόχος της νέας επένδυσης είναι να παρέχει υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει τουλάχιστον 400.000 κατοίκους του κέντρου της πόλης και όλους όσοι διαμένουν στις γύρω περιοχές, η διαγνωστική Μονάδα είναι στελεχωμένη με 65 εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές, ειδικούς τεχνολόγους καθώς και διοικητικό προσωπικό.

Το νέο κέντρο του ομίλου Ιατρόπολις έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 800 ασθενείς την ημέρα και να εξάγει τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Μάλιστα τα αποτελέσματα των εξετάσεων παραδίνονται και ψηφιακά στους ασθενείς και αντίστοιχα μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά προς διευκόλυνση τους, με την τήρηση πάντα όλων των κανόνων που διέπουν τα προσωπικά δεδομένα.

Να σημειωθεί ότι και αυτή η μονάδα του ομίλου Ιατρόπολις είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ καθώς και με ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Ιατρόπολις κ. Φίλιππος Γουρλής με αφορμή τα εγκαίνια της νέας Μονάδας στην Πατησίων δήλωσε: «Παρότι βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο οικονομικών δυσχερειών για τη χώρα, κρίναμε πως υπάρχει έντονη ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγειάς στο κέντρο της πόλης, για αυτό και προχωρήσαμε σε μία επένδυση η οποία θα καλύψει όλους τους κατοίκους με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό σε διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις. Άλλωστε ακόμη και μέσα στην κρίση οι Όμιλοι πρέπει να τολμούν και να επενδύουν στη χώρα, στηρίζοντας τον τομέα της ανάπτυξης και της απασχόλησης».

ΣΧΕΤΙΚΑ