Κ. Δομαζάκης εναντίον PwC για τα 11,6 εκατ. ευρώ

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΤΑ
Κ. Δομαζάκης εναντίον PwC για τα 11,6 εκατ. ευρώ

Tην έντονη αντίδραση του Κ. Δομαζάκη προκαλεί το γεγονός ότι η ελεγκτική εταιρεία PwC ερευνά επί τρίμηνο χωρίς αποτέλεσμα την υπόθεση των 11,6 εκατ ευρώ την στιγμή μάλιστα που πλησιάζει σε λίγες ημέρες στις 24 Ιουνίου, η κρίσιμη γενική συνέλευση των μετόχων της Creta Farms.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε εξώδικη διαμαρτυρία που έχει αποστείλει προς την PwC ο Κ. Δομαζάκης τονίζει χαρακτηριστικά ότι έχουν διανυθεί ήδη τρεις μήνες χωρίς να έχουν εξαχθεί συμπεράσματα για 8 επιταγές που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει καταθέσει υπέρ της εταιρείας.

Στο εξώδικο ο Κ. Δομαζάκης επισημαίνει ότι κοινοποιεί και έκθεση ορκωτού, για την πορεία του χρήματος μέχρι την είσοδό του στους δανειακούς λογαριασμούς της εταιρείας ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε., η οποία συντάχθηκε κατόπιν εντολής του.

Μάλιστα ο ίδιος κάνει λόγο για ευθύνη του ελεγκτικού οίκου καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «ουδέποτε ζητήσατε πρόσθετα στοιχεία όλους αυτούς τους μήνες. Είναι κωμικοτραγικό, θεωρώ, για οκτώ (8) επιταγές να έχουν διανυθεί ήδη 3 και πλέον μήνες και να μην υπάρχει σαφές συμπέρασμα!».

Τέλος στην εξώδικη διαμαρτυρία του, ο Κ. Δομαζάκης αναφέρει: «η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και οι πιστώτριες συστημικές τράπεζες αναμένουν πόρισμα και άπαντες γνωρίζουν ότι στην εταιρεία σας είχε δοθεί η σχετική εντολή. Αναμένω να ξεκαθαρίσετε απέναντί μου τη θέση σας, καθώς, η σύγχυση δεν ευνοεί κανέναν. Αν πάλι δεν υπάρχει σχετική εντολή από την εταιρεία, δηλώστε το, για να αναλάβουν άλλοι να διεκπεραιώσουν το έργο».

ΣΧΕΤΙΚΑ