fbpxΗ Citi «Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στην Ελλάδα» | Economistas.gr Skip to main content

Η Citi «Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στην Ελλάδα»

Η Citi «Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στην Ελλάδα»

Μία ακόμη κορυφαία διάκριση, ως η «Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στην Ελλάδα», κατέκτησε η Citi στη φετινή διοργάνωση των Awards for Excellence του οικονομικού περιοδικού Euromoney, στο Λονδίνο. H φετινή διάκριση έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες αντίστοιχες διακρίσεις των ετών 2017, 2016 και 2012.

Ο Λίνος Λέκκας, επικεφαλής Τραπεζικής, Κεφαλαιαγορών & Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, με αφορμή τη διάκριση αυτή σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η ανάδειξη της Citi ως Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στην Ελλάδα για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια και για 4η φορά συνολικά από το 2012 είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για την τράπεζα. «Αποστολή μας παραμένει η αρωγή προς τους πελάτες μας ώστε να ανταποκρίνονται στις στρατηγικές και χρηματοοικονομικές προκλήσεις και η προώθηση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο με σκοπό την προσέλκυση διεθνών κεφαλαίων στην χώρα μας», προσέθεσε.

Ο Αιμίλιος Κυριάκου, διευθύνων σύμβουλος Citi Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε: «Αυτή η σημαντική διάκριση μας τιμά και μας κάνει ιδιαιτέρως υπερήφανους διότι αποτελεί απτή απόδειξη της συνεχούς και μακρόχρονης δέσμευσής μας στην ανάπτυξη της χώρας και την πρόοδο των πελατών μας. Από το 1964, η Citi με το εξαιρετικό στελεχιακό δυναμικό, την τεχνογνωσία και εμπειρία που εξασφαλίζει από το παγκόσμιο αποτύπωμα του δικτύου της, την προτεραιότητα που δίνει σε καινοτομικές προσεγγίσεις αλλά κυρίως, με την απόλυτη προσήλωση στην άριστη εξυπηρέτηση των Πελατών της είναι ο πιο επιτυχημένος δίαυλος ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα».

Ο Θοδωρής Γιατράκος, επικεφαλής Επενδυτικής Τραπεζικής για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, δήλωσε: «Το βραβείο αυτό είναι μια ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση των υπηρεσιών μας. Σε ένα διεθνές περιβάλλον που παρουσιάζει προκλήσεις και ευκαιρίες, η Ελλάδα έχει επιστρέψει σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης και προσβλέπουμε σε ακόμα πιο εντατική δραστηριότητα, τόσο στις κεφαλαιαγορές όσο και στις στρατηγικές επενδύσεις. Για εμάς ασφαλώς ύψιστη αναγνώριση παραμένει η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν καθημερινά οι πελάτες μας και τους ευχαριστούμε ολόψυχα».

Εδώ και 50 χρόνια, το Euromoney είναι το κορυφαίο χρηματοοικονομικό περιοδικό διεθνώς, ενώ τα βραβεία Euromoney Awards for Excellence αναγνωρίζονται ως κορυφαίος θεσμός στον κλάδο. Τους τελευταίους 12 μήνες έχει φιλοξενήσει συνεντεύξεις από 100 περίπου διευθύνοντες συμβούλους, υπουργούς οικονομίας και διοικητές κεντρικών τραπεζών από όλον τον κόσμο.

Τα Βραβεία Αριστείας ξεκίνησαν το 1992 και ήταν τα πρώτα βραβεία στο χώρο. Φέτος, στο Euromoney υποβλήθηκαν περίπου 1.000 υποψηφιότητες από τράπεζες που διεκδικούσαν κάποια από τα 20 παγκόσμια βραβεία, 50 περιφερειακά βραβεία και 100 βραβεία καλύτερα τραπεζών σε αντίστοιχο αριθμό χωρών.

Άλλες διακρίσεις που έλαβε η Citi στην εκδήλωση των Βραβείων Αριστείας του Euromoney 2019 είναι: Καλύτερη Παγκόσμια Τράπεζα για Μεγάλες Επιχειρήσεις, Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, Καλύτερη Τράπεζα Χρηματοδοτήσεων στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στην Ιρλανδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Από 16 έως και 18/10 η Δημόσια Προσφορά
ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Από 16 έως και 18/10 η Δημόσια Προσφορά
Κάθε επενδυτής μπορεί να εγγράφεται και υποβάλλει Αίτηση Κάλυψης για την αγορά Ομολογιών, μέσω της διαδικασίας Η.ΒΙ.Π., για μία (1) τουλάχιστον προσφερόμενη Ομολογία ή για ακέραιο αριθμό Ομολογιών.
ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Από 16 έως και 18/10 η Δημόσια Προσφορά
Με τη «σφραγίδα» της TÜV HELLAS η αλυσίδα TGI Fridays
Με τη «σφραγίδα» της TÜV HELLAS η αλυσίδα TGI Fridays
Η διαχείριση του συστήματος ISO 22000:2005 εφαρμόζεται σε σύνολο οκτώ καταστημάτων που λειτουργεί η TGI Fridays στην Ελλάδα, για τις διαδικασίες της Προετοιμασίας και Διάθεσης Κρύων, Ζεστών Γευμάτων & Ποτών, εντός των Εγκαταστάσεων των καταστημάτων.
Με τη «σφραγίδα» της TÜV HELLAS η αλυσίδα TGI Fridays
Ρεκόρ ελληνικών συμμετοχών στην Anuga 2019
Ρεκόρ ελληνικών συμμετοχών στην Anuga 2019
Περισσότεροι από 170.000 εμπορικοί επισκέπτες επισκέφτηκαν τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2019 (5-9 Οκτωβρίου 2019), τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο.
Ρεκόρ ελληνικών συμμετοχών στην Anuga 2019