fbpxΔέκα χρόνια λειτουργίας του CEO Clubs Greece | Economistas.gr Skip to main content

Δέκα χρόνια λειτουργίας του CEO Clubs Greece

Δέκα χρόνια λειτουργίας του CEO Clubs Greece

Με ιδιαίτερη επισημότητα και παρουσία των μελών του και υψηλών προσκεκλημένων, το CEO Clubs Greece διοργάνωσε στις 10 Δεκεμβρίου εορταστικό Gala στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τιμώντας τα 10 χρόνια λειτουργίας και δράσης του στο Ελληνικό επιχειρείν.

Έχοντας ιδρυθεί το 2009 ως επίσημο παράρτημα του CEO Clubs International από τη Γεωργία Καρτσάνη, ηγετικό στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε Ανώτατες διοικητικές θέσεις κραταιών οργανισμών σε Ελλάδα και εξωτερικό, το CEO Clubs Greece κλείνει την πρώτη δεκαετία της ζωής του αφήνοντας ένα ισχυρό αποτύπωμα στο επιχειρηματικό στερέωμα.

Με 150 μέλη CEOs κραταιών Οργανισμών, και άνω των 140 επιτυχών διοργανώσεων στο ενεργητικό του, το CEO Clubs Greece έχει αποδείξει ατράνταχτα την ουσιαστική συμβολή του στην υποστήριξη των CEO που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, προσφέροντάς τους ένα υγιές και εμπιστευτικό περιβάλλον που ενισχύει την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη, ενώ προάγει ουσιαστικές συνέργειες και σημαντικές πρωτοβουλίες.

photo1_ceo.jpg

Σε έναν ξεχωριστό εορτασμό με ιδιαίτερα συγκινησιακό χαρακτήρα, εν μέσω βραβεύσεων, συμβολικών δρώμενων και εισηγήσεων των παλαιότερων μελών και των βασικών εκπροσώπων του Οργανισμού, το CEO Clubs Greece παρουσίασε έναν απολογισμό των σημαντικότερων στιγμών της δεκαετούς πορείας του από την επίσημη ίδρυση του ελληνικού παραρτήματος, στην επέκταση στη Ρουμανία, τη σταθερή ανάπτυξη και ενίσχυση των παροχών προς τα μέλη του και τις πρωτοβουλίες και δράσεις που οδήγησαν στη σημερινή του αίγλη και κύρος.

Σε μία σύντομη αναδρομή του επετειακού έτους 2019, αξίζει να αναφερθεί ότι τον Μάρτιο του ιδίου έτους το CEO Clubs Greece προσέφερε την αιγίδα του στο Your Directors Club, δημιουργώντας το πρώτο διακεκριμένο Club διευθυντικών στελεχών στην Ελλάδα, που απαριθμεί ήδη 65 εγγεγραμμένα μέλη.

Τον Ιούνιο εξέδωσε τον πρώτο του Απολογισμό (Impact Report) για το έτος αναφοράς 2018, σε συνεργασία με την Global Sustain, αποτελώντας τον πρώτο μη κερδοσκοπικό οργανισμό στην Ελλάδα που δημοσιεύει έναν ανάλογο Απολογισμό σύμφωνα το πλαίσιο του International Integrated Reporting Council (IIRC) και τις κατευθυντήριες οδηγίες του Global Reporting Initiative (GRI).

Τον Σεπτέμβριο βραβεύθηκε για τη 10ετή πορεία και δράση του στην τιμητική εκδήλωση του Ecali Club “Brands With History, ενώ επισφράγισε τη δεκαετή του παρακαταθήκη με την επετειακή έκδοση του συλλεκτικού του βιβλίου 10 Years CEO Clubs Greece: “Leading from Ground Zero”. Το μοναδικής αξίας έργο, που εκτυπώθηκε το Δεκέμβριο του 2019 σε 1,500 αριθμημένα αντίτυπα, αποτυπώνει τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις που κλήθηκαν να διαχειριστούν τα ηγετικά στελέχη της χώρας μας προσπαθώντας να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα και την ευημερία των οργανισμών τους κατά την πιο ανατρεπτική περίοδο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Κλείνοντας την επετειακή αυτή εκδήλωση με την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου, η Πρόεδρος και Ιδρυτής του CEO Clubs Greece & SE Europe Γεωργία Καρτσάνη δήλωσε: «Είναι τιμή και χαρά μου να συμπληρώνουμε τα 10 χρόνια λειτουργίας και δράσης του Οργανισμού μας στην Ελλάδα, με την έκδοση της πρώτης συλλογικής αποτύπωσης που υπάρχει στην βιβλιογραφία των προκλήσεων της τελευταίας δεκαετίας για την ελληνική ηγεσία, μέσα από τις προσωπικές μαρτυρίες 22 CEO-μελών μας. Το βιβλίο αυτό εκπροσωπεί και ανήκει σε όλα μας τα μέλη που με το σθένος και το έργο τους ανέτρεψαν τις αντιλήψεις μας για το τι είναι εφικτό και μέσα στο πλαίσιο των δυνάμεών μας».

Το CEO Clubs Greece αποτελεί διακεκριμένο, μη κερδοσκοπικό Οργανισμό αναγνωρισμένων CEO, εκπροσωπώντας σημαντικούς οργανισμούς. Η δυνατότητα συμμετοχής σε νέα μέλη δίνεται μόνο κατόπιν σύστασης και πρόσκλησης.

photo3_ceo.jpg

Οι δράσεις του Cub υποστηρίζονται χορηγικά από τις εταιρείες: Φυσικό Αέριο (Main Partner), Jeep – Alfa Romeo, Leaseplan, Goldair Tourism και Cosmote e-value (Diamond Partners), Chivas, Coffee Island, TNT-FedEx, Regus, Manifest, Weber Shandwick, Generation Y και Papastratos (Platinum Partners), AIG, Cisco, Goldair Handling, Bausch Health, Daikin, SARGIA Partners, EY, Olympic Brewery, Signify & Synergy (Golden Partners), Pressious Arvanitidis, Diastasis, iSquare, Coca-Cola 3E (Silver Partners). Χορηγός επικοινωνίας το Forbes. Υποστηρικτές επικοινωνίας η Ethos Media και η Global Sustain.

Οι κυριότεροι στόχοι του Οργανισμού για το 2020, αποτελούν, σύμφωνα με την Ιδρυτή και Πρόεδρό του τη διαρκή ενίσχυση των παροχών προς τα μέλη του και τη συλλογική παρουσία και εκπροσώπηση του οργανισμού σε πρωτοβουλίες και δράσεις που στόχο έχουν την ενίσχυση της υγειούς επιχειρηματικής σκέψης και της συλλογικής και αλληλέγγυας επιχειρηματικής ανάπτυξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Υπερτετραπλάσια η προσφορά για το νέο ομόλογο
ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Υπερτετραπλάσια η προσφορά για το νέο ομόλογο
Προσφορές άνω των 200 εκατ. ευρώ έλαβε η νέα έκδοση ομολόγου 50 εκατ. ευρώ του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, γεγονός που οδήγησε τη διοίκηση της εισηγμένης στην απόφαση να αντλήσει τελικά 70 εκατ.
ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Υπερτετραπλάσια η προσφορά για το νέο ομόλογο
Επιστολή Τσαμάζ στους εργαζομένους του ΟΤΕ
Επιστολή Τσαμάζ στους εργαζομένους του ΟΤΕ
Τις προτάσεις του ομίλου του ΟΤΕ προς τους εργαζόμενους, έδωσε με επιστολή του προς αυτούς, ο πρόεδρος του Οργανισμού, Μιχάλης Τσαμάζ.
Επιστολή Τσαμάζ στους εργαζομένους του ΟΤΕ
ΔΕΠΑ: Έναρξη διεθνούς διαγωνισμού για την πώληση του 65%
ΔΕΠΑ: Έναρξη διεθνούς διαγωνισμού για την πώληση του 65%
Μετά την ολοκλήρωση του εταιρικού μετασχηματισμού της, η ΔΕΠΑ θα μετονομαστεί σε ΔΕΠΑ Εμπορίας και θα διατηρεί είτε απευθείας είτε μέσω των θυγατρικών της το σύνολο των δραστηριοτήτων προμήθειας και εμπορίας.
ΔΕΠΑ: Έναρξη διεθνούς διαγωνισμού για την πώληση του 65%
Frigoglass: Προσφορά ομολογιών προνομιακής εξασφάλισης
Frigoglass: Προσφορά ομολογιών προνομιακής εξασφάλισης
Σε προσφορά ομολογιών προνομιακής εξασφάλισης ονομαστικού κεφαλαίου 260.000.000 ευρώ με λήξη το 2025 προτίθεται να προβεί η Frigoglass Finance BV, θυγατρική της Frigoglass ABEE, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
Frigoglass: Προσφορά ομολογιών προνομιακής εξασφάλισης
Creta Farms: Προσωρινή προστασία από τους πιστωτές της
Creta Farms: Προσωρινή προστασία από τους πιστωτές της
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου εξέδωσε απόφαση, με την οποία απαγορεύει προσωρινά τη λήψη μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης καθώς και τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων.
Creta Farms: Προσωρινή προστασία από τους πιστωτές της
Frigoglass: Αναμένει αύξηση πωλήσεων 15-16%
Frigoglass: Αναμένει αύξηση πωλήσεων 15-16%
H αύξηση αυτή αντικατοπτρίζει επενδύσεις από πελάτες σε επαγγελματικά ψυγεία στην Ευρώπη, καθώς και τις πρωτοβουλίες εξοικονόμησης του κόστους παραγωγής.
Frigoglass: Αναμένει αύξηση πωλήσεων 15-16%