fbpx«Beer Day» στην HORECA από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών | Economistas.gr
Skip to main content

«Beer Day» στην HORECA από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών

«Beer Day» στην HORECA από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών

Ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στη μπύρα διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA που θα πραγματοποιηθεί 7 - 10 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών καλεί στη σκηνή του Beer & Spirits Show, της έκθεσης HORECΑ, σημαντικούς εκπροσώπους της αγοράς μπύρας στην Ελλάδα, για να παρουσιάσουν και να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για τις εξελίξεις στον κόσμο της μπύρας.

Μεγάλες ζυθοποιίες της χώρας και μικροζυθοποιεία από διάφορα σημεία της Ελλάδας θα συναντηθούν στη σκηνή της HORECΑ, για να μοιραστούν τις απόψεις και τις ιδέες τους, αλλά και τις τοπικές και διεθνείς τάσεις που επικρατούν στην αγορά της μπύρας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τον ευρύτερο κλάδο της ζυθοποιίας, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών της μαζικής εστίασης, του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και του εξειδικευμένου κοινού που επισκέπτονται την έκθεση.

Η φετινή εκδήλωση έχει ως στόχο την παροχή ενημέρωσης προς τους επαγγελματίες του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου, συστήνοντας μεθόδους και διαδικασίες που μπορεί να ακολουθήσει ένας επιχειρηματίας για το στήσιμο του δικού του μικροζυθοποιείου, αλλά και προτάσεις σχετικά με το στήσιμο και τη λειτουργία ενός πετυχημένου beer outlet.

Η γευσιγνωσία αγαπημένων ειδών μπύρας θα αποτελέσει μία ακόμη ενότητα της εκδήλωσης, όπως επίσης και η «τυφλή» γευστική δοκιμή των βασικών ειδών μπύρας, με την συμμετοχή του κοινού.

Προσκεκλημένοι είναι σημαντικοί επαγγελματίες που ειδικεύονται στον εξοπλισμό ζυθοποιείων, καθώς και επιχειρηματίες από το χώρο της εστίασης, δημιουργώντας μαζί με τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, τον κατάλληλο συνδυασμό, για μία ιδιαίτερη και κυρίως ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από τη μπύρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απειλείται η επιβίωση των Ελλήνων Ζυθοποιών
Απειλείται η επιβίωση των Ελλήνων Ζυθοποιών
Το νέο σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα ζυθοποιεία απειλεί ευθέως τον κλάδο σύμφωνα με την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών.
Απειλείται η επιβίωση των Ελλήνων Ζυθοποιών
Νέα μέλη στην Ένωση Ζυθοποιών
Νέα μέλη στην Ένωση Ζυθοποιών
Εξελέγη εκ νέου ο κ. Σοφοκλής Παναγιώτου, συνιδιοκτήτης της μικροζυθοποιίας Septem, ως Προέδρος της Ένωσης.
Νέα μέλη στην Ένωση Ζυθοποιών
ΤΕΡΝΑ ενεργειακή: Περαιτέρω ανάπτυξη στις ΑΠΕ
ΤΕΡΝΑ ενεργειακή: Περαιτέρω ανάπτυξη στις ΑΠΕ
Στη γραμμή εκκίνησης της κατασκευής τους βρίσκονται φωτοβολταϊκά έργα συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 550MW σε Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πριν από λίγο σε τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές η διοίκηση της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.
ΤΕΡΝΑ ενεργειακή: Περαιτέρω ανάπτυξη στις ΑΠΕ
Καινοτόμο σύστημα παραγωγής πράσινου υδρογόνου στη Μότορ Όιλ
Καινοτόμο σύστημα παραγωγής πράσινου υδρογόνου στη Μότορ Όιλ
Καινοτόμο σύστημα παραγωγής πράσινου υδρογόνου που θα τροφοδοτεί το διυλιστήριο της Motor Oil στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας και άλλες βιομηχανικές μονάδων της ευρύτερης περιοχής προωθεί ο όμιλος.
Καινοτόμο σύστημα παραγωγής πράσινου υδρογόνου στη Μότορ Όιλ
Τρ. Πειραιώς: Βασική προτεραιότητα η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με έμφαση στην ενεργειακή τους μετάβαση
Τρ. Πειραιώς: Βασική προτεραιότητα η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με έμφαση στην ενεργειακή τους μετάβαση
Βασική προτεραιότητα για την Τράπεζα Πειραιώς είναι η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με έμφαση στην ενεργειακή τους μετάβαση, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, από το βήμα του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου που διοργάνωσαν η ΓΣΕΒΕΕ και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
Τρ. Πειραιώς: Βασική προτεραιότητα η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με έμφαση στην ενεργειακή τους μετάβαση