«Beer Day» στην HORECA από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών

NEWSROOM
«Beer Day» στην HORECA από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών

Ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στη μπύρα διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA που θα πραγματοποιηθεί 7 - 10 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών καλεί στη σκηνή του Beer & Spirits Show, της έκθεσης HORECΑ, σημαντικούς εκπροσώπους της αγοράς μπύρας στην Ελλάδα, για να παρουσιάσουν και να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για τις εξελίξεις στον κόσμο της μπύρας.

Μεγάλες ζυθοποιίες της χώρας και μικροζυθοποιεία από διάφορα σημεία της Ελλάδας θα συναντηθούν στη σκηνή της HORECΑ, για να μοιραστούν τις απόψεις και τις ιδέες τους, αλλά και τις τοπικές και διεθνείς τάσεις που επικρατούν στην αγορά της μπύρας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τον ευρύτερο κλάδο της ζυθοποιίας, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών της μαζικής εστίασης, του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και του εξειδικευμένου κοινού που επισκέπτονται την έκθεση.

Η φετινή εκδήλωση έχει ως στόχο την παροχή ενημέρωσης προς τους επαγγελματίες του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου, συστήνοντας μεθόδους και διαδικασίες που μπορεί να ακολουθήσει ένας επιχειρηματίας για το στήσιμο του δικού του μικροζυθοποιείου, αλλά και προτάσεις σχετικά με το στήσιμο και τη λειτουργία ενός πετυχημένου beer outlet.

Η γευσιγνωσία αγαπημένων ειδών μπύρας θα αποτελέσει μία ακόμη ενότητα της εκδήλωσης, όπως επίσης και η «τυφλή» γευστική δοκιμή των βασικών ειδών μπύρας, με την συμμετοχή του κοινού.

Προσκεκλημένοι είναι σημαντικοί επαγγελματίες που ειδικεύονται στον εξοπλισμό ζυθοποιείων, καθώς και επιχειρηματίες από το χώρο της εστίασης, δημιουργώντας μαζί με τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, τον κατάλληλο συνδυασμό, για μία ιδιαίτερη και κυρίως ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από τη μπύρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ