Γιατί ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ευρώπης θέλει να αγοράσει το Ritz του Λονδίνου

NEWSROOM
Γιατί ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ευρώπης θέλει να αγοράσει το Ritz του Λονδίνου
ΑΡ

Ο Μπερνάρ Αρνό βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές του Ritz Hotel του Λονδίνου, σύμφωνα με την Times of London.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ευρώπης, πρόεδρος της LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SE, είναι ένας από τους 13 ενδιαφερόμενους, σύμφωνα με την εφημερίδα. Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων πωλείται από τους αδελφούς Barclay και η τιμή πώλησής του μπορεί να φθάσει τα 800 εκατομμύρια λίρες (1 δισεκατομμύριο δολάρια).

Τα luxury brands αύξησαν τις επενδύσεις τους σε πολυτελή ξενοδοχεία τα τελευταία χρόνια, επιδιώκοντας να διαφοροποιήσουν τα ενδιαφέροντά τους και να εμβαθύνουν τους δεσμούς τους με τους πλουσιότερους καταναλωτές του κόσμου. Η LVMH δαπάνησε πέρυσι 2,6 δις δολάρια για να αγοράσει την Belmond, η οποία κατέχει ή έχει συμμετοχές σε περισσότερα από 30 ακίνητα σε όλο τον κόσμο.

Εκπρόσωποι της LVMH και των αδελφών Barclay αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Μια διαμάχη μεταξύ των κληρονόμων των σημερινών ιδιοκτητών του ξενοδοχείου ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα. Ο Frederick Barclay ισχυρίστηκε ότι ο δίδυμος αδελφός του τον κατέγραψε κρυφά στο Ritz.

ΣΧΕΤΙΚΑ