ΟΤΕ: Αγορά 110 κλινών και monitors για τις ΜΕΘ

NEWSROOM
ΟΤΕ: Αγορά 110 κλινών και monitors για τις ΜΕΘ
Μονάδα εντατικής θεραπείας / Eurokinissi

Στην αγορά 110 νοσοκομειακών κλινών και monitors για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας των ελληνικών νοσοκομείων, προχώρησε o Όμιλος ΟΤΕ, στο πλαίσιο της προσφοράς 2 εκατ. ευρώ με σκοπό την ενίσχυση της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19.

Η παράδοση των 110 κλινών, τύπου 3303-6, και των ισάριθμων monitors, τύπου Elite V8, συνολικής αξίας 1.540.000 ευρώ, θα ξεκινήσει από τις 15 Απριλίου.

Την αξιοποίηση του εξοπλισμού θα συντονίσει το υπουργείο Υγείας, ανάλογα με τις ανάγκες των ελληνικών νοσοκομείων σε όλη την επικράτεια.

Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει ήδη διαθέσει 24 αναπνευστήρες, αξίας 275.760 ευρώ, πολλοί εκ των οποίων έχουν ήδη τεθεί στην υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» και του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας.

Σημειώνεται πως ο Όμιλος ΟΤΕ θα προχωρήσει στην αγορά και πρόσθετου ιατρικού εξοπλισμού μέχρι το συνολικό ποσό των 2 εκατ. ευρώ, σε συνεννόηση με το συντονιστικό τμήμα του υπουργείου Υγείας και σύμφωνα με τις ανάγκες των νοσοκομείων.

TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ