Διοικητικές αλλαγές στην εταιρεία Chipita

NEWSROOM
Διοικητικές αλλαγές στην εταιρεία Chipita

Τη θέση του Deputy CEO - Commercial της Chipita αναλαμβάνει o Γιάννης Παπαχρήστου από τις 21 Σεπτεμβρίου, αναφερόμενος στον CEO, Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

Ο κ. Παπαχρήστου έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Johnson & Johnson Hellas το 1995 και εξελίχθηκε αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης στο χώρο του Marketing.

Το 2000 μετακινήθηκε στη L'Oreal Hellas ως Marketing Director και συνέχισε στη L'Oreal International στο Παρίσι ως Marketing Director για τη Ζώνη 10 της Ευρώπης, που περιλάμβανε χώρες όπως Ολλανδία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Ελβετία, Σκανδιναβικές, Βαλτικές, Τουρκία, Ισραήλ. Από το 2005 έως το 2013 διετέλεσε γενικός διευθυντής του Consumer Division σε τρεις χώρες Ουγγαρία, Ελλάδα και Ρωσία.

Το 2014 μετακινήθηκε στην Coca Cola Hellenic αναλαμβάνοντας τη θέση του εμπορικού γενικού διευθυντή για τη Ρωσία. Τον Ιούλιο του 2016 ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος Ελλάδας - Κύπρου, όπου και παρέμεινε μέχρι τον Αύγουστο του 2020.

Ο κ. Παπαχρήστου είναι κάτοχος πτυχίου χημικού μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και κάτοχος ΜΒΑ από το High School of Economics της Γενεύης.

Σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον κ. Παπαχρήστου στην οικογένειά μας. Έναν άνθρωπο εργατικό, πνεύμα ανήσυχο, με αξίες, ιδέες και μεγάλη εμπειρία. Είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλει καθοριστικά στα επόμενα βήματα της εταιρείας μας, για τα οποία όλοι ανυπομονούμε. Εκ μέρους των ανθρώπων της CHIPITA, του εύχομαι καλή αρχή».

TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ