fbpxΔιοικητικές αλλαγές στην TÜV Hellas | Economistas.gr
Skip to main content

Διοικητικές αλλαγές στην TÜV Hellas

Διοικητικές αλλαγές στην TÜV Hellas

Τη διοικητική της ομάδα ενισχύει η TÜV HELLAS (TÜV NORD) εντάσσοντας στο στελεχιακό της δυναμικό την κυρία Νάνσι Παλαιολόγου, η οποία και αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύντριας Πωλήσεων.

Η ενίσχυση του κορυφαίου φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα με έμπειρα στελέχη εντάσσεται στη στρατηγική της TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προκλήσεων αλλά και την αξιοποίηση των ευκαιριών που φέρνει η νέα οικονομική συγκυρία.

Με πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις, βαθιά γνώση της αγοράς αλλά και έμφαση στην επιχειρηματική ανάπτυξη, η κυρία Νάνσι Παλαιολόγου αποτελεί ιδανική προσθήκη για την ομάδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η κυρία Παλαιολόγου έχει εργαστεί σε κορυφαίες θέσεις στον κλάδο των πωλήσεων, των διαπραγματεύσεων και του new business development και πριν την ένταξή της στην ομάδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κατείχε τη θέση της Commercial Director στην εταιρεία Priority Quality Consultants. Έχει πτυχίο Οικονομικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ο κ. Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναφέρει: Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά την κυρία Παλαιολόγου στην οικογένεια της TÜV HELLAS (TÜV NORD). Η προσθήκη έμπειρων στελεχών και ειδικά στο νευραλγικό τομέα της Διεύθυνσης Πωλήσεων είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά κατά την τρέχουσα συγκυρία. Ο Φορέας μας ενισχύεται συνεχώς, καθώς θεωρούμε ότι την κρίση θα ακολουθήσει ισχυρή ανάπτυξη και θα είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα προκύψουν συνολικά για τη χώρα μας.

nansi_palaiologoy.jpg

Η κυρία Νάνσι Παλαιολόγου, Διευθύντρια Πωλήσεων της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τονίζει:

Η ανάληψη του νέου ρόλου μου ως Διευθύντριας Πωλήσεων στην TÜV HELLAS (TÜV NORD), την ηγέτιδα εταιρία στον κλάδο επιθεωρήσεων, πιστοποιήσεων και εκπαιδεύσεων, αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την εμπιστοσύνη τους. Ευελπιστώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας θέσης και στις προσδοκίες όλων, ιδιαιτέρως την παρούσα χρονική στιγμή, που όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σημαντικές και δύσκολες προκλήσεις. Σε συνεργασία με την Ομάδα της εταιρίας, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία όλων, εύχομαι να συμβάλω σε νέες εμπορικές επιτυχίες και στην επέκταση του αποτυπώματός της στην ελληνική αγορά.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Maroulis Travel: Αξιολόγηση Safe Restart από την TÜV HELLAS
Maroulis Travel: Αξιολόγηση Safe Restart από την TÜV HELLAS
Η Maroulis Travel, ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση, όπου αξιολογήθηκε η συμμόρφωση με τις προδιαγραφές ελέγχου για την πρόληψη μετάδοσης μεταδοτικών ασθενειών.
Maroulis Travel: Αξιολόγηση Safe Restart από την TÜV HELLAS
TÜV HELLAS: Νέα υπηρεσία Safe Shopping για την ασφαλή λειτουργία των καταστημάτων
TÜV HELLAS: Νέα υπηρεσία Safe Shopping για την ασφαλή λειτουργία των καταστημάτων
Την καινοτόμα υπηρεσία Safe Shopping που απευθύνεται στο σύνολο των λιανεμπορικών επιχειρήσεων διαθέτει πλέον η TÜV HELLAS (TÜV NORD)
TÜV HELLAS: Νέα υπηρεσία Safe Shopping για την ασφαλή λειτουργία των καταστημάτων
Το Κτήμα Χατζημιχάλη πιστοποίησε η TÜV HELLAS
Το Κτήμα Χατζημιχάλη πιστοποίησε η TÜV HELLAS
Η επιθεώρηση επιτήρησης αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το ISO 22000:2005 για την παραγωγή, εμφιάλωση και διανομή κρασιού.
Το Κτήμα Χατζημιχάλη πιστοποίησε η TÜV HELLAS