Η ΕΛΤΑ Courier διπλασίασε τη δυναμικότητα διαχείρισης αποστολών

NEWSROOM
ΕΛΤΑ
Φωτό: Eurokinissi

Διπλασίασε τη δυναμικότητα διαχείρισης αποστολών της η ΕΛΤΑ Courier, μετά από οργανωτικές αλλαγές και ενίσχυση σε προσωπικό και εξοπλισμό της.

Η εταιρεία δηλώνει με ανακοίνωσή της προετοιμασμένη να διαχειριστεί το νέο lockdown και τις απαιτήσεις αποστολών και παραδόσεων από τη στροφή των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ειδικότερα, δηλώνει πως «μετά από οργανωτικές αλλαγές και ενίσχυση σε προσωπικό και εξοπλισμό, η ΕΛΤΑ Courier έχει πλέον τη δυνατότητα ολοκληρωμένης διαχείρισης 100.000 αντικειμένων ανά ημέρα, αποτέλεσμα που της δίνει σημαντικό επιχειρησιακό πλεονέκτημα στην έντονα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών».

Η δυναμικότητα της ΕΛΤΑ Courier, προ της πανδημίας, ανερχόταν σε 50.000 δέματα ημερησίως και αυξήθηκε σε 80.000 κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown.

Όπως σημειώνεται, στην αύξηση της δυναμικότητας συνεισέφεραν, μεταξύ άλλων:

-Το άνοιγμα 11 νέων καταστημάτων σε Αθήνα και περιφέρεια. Συγκεκριμένα, νέα καταστήματα ΕΛΤΑ Courier βρίσκονται πλέον σε λειτουργία σε: Κολωνάκι, Σύνταγμα, Αγ. Παρασκευή, Αιγάλεω, Αχαρνές, Αταλάντη, Καλαµπάκα, Μεγαλόπολη, Πύργο, Πάρο και Σαντορίνη.

-Προσλήψεις νέου προσωπικού στη διανομή και στη διαλογή.

-Η προσθήκη 21 νέων οχημάτων στον στόλο της εταιρείας

-Ενέργειες βελτιστοποίησης της εξυπηρέτησης των πελατών.

«Η ΕΛΤΑ Courier συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις όπως διαμορφώνονται με την εξέλιξη της πορείας της πανδημίας και είναι σε ετοιμότητα να λάβει ακόμα περισσότερα μέτρα που θα διασφαλίσουν την άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων αλλά και στη συνέχεια» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ