Συνεταιριστική Ηπείρου: Με σύγχρονη εμφάνιση και αναβαθμισμένες λειτουργίες τα νέα ATM

NEWSROOM
Συνεταιριστική Ηπείρου: Με σύγχρονη εμφάνιση και αναβαθμισμένες λειτουργίες τα νέα ATM

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου με γνώμονα την αναβάθμιση της τραπεζικής εμπειρίας που παρέχει στους πελάτες της και το πλάνο ψηφιακού μετασχηματισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη προχώρησε στην τεχνολογική και σχεδιαστική αναβάθμιση του δικτύου μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ).

Τα νέα, τεχνολογικά προηγμένα ATM με 15” αντιθαμβωτική οθόνη αφής, που έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα καταστήματα τη Tράπεζας στην Ήπειρο, προσφέρουν ως επιπρόσθετες λειτουργίες όλο το 24ωρο την υποδοχή κατάθεσης μετρητών με άμεση πίστωση του λογαριασμού, την ανάγνωση εγγράφων με barcode ή QRcode και τη δυνατότητα ανέπαφης συναλλαγής.

Οι νέες δυνατότητες ωφελούν πολλαπλά τους πελάτες καθώς εξοικονομούν χρόνο από την αναμονή τους και δεν περιορίζονται χρονικά από το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ παράλληλα, ενισχύεται και η αποσυμφόρησή του χώρου, αναγκαία κατά την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε.

Παράλληλα, με την εφαρμογή της νέας σχεδιαστικής ενοποίησης των ATM των καταστημάτων, δημιουργείται ομοιογένεια στο δίκτυο, ενισχύεται η σύγχρονη εικόνα της Τράπεζας και αναδεικνύεται το μότο, «η Τράπεζα του Τόπου μας».

Η Τράπεζα Ηπείρου φροντίζει να διευρύνει διαρκώς τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει, με στόχο την άμεση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή των πελατών της, αφουγκραζόμενη πάντα τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Παράλληλα, αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της ώστε να λαμβάνουν την καλύτερη τραπεζική εμπειρία, εντός και εκτός των καταστημάτων της.

ΣΧΕΤΙΚΑ